Topper - 3 dagen genieten in de Vulkaaneifel - ontspannende vakantie in het kuuroord Bad Bertrich inclusief thermale baden

179

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 dagen / 2 nachten in een comfortabele tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijt van het rijke gastronomische buffet met powercocktail
  • Een fles mineraalwater in de hotelkamer bij aankomst
  • Eén toegang tot de Vulkaneifel Therme Bad Bertrich - het enige glauberzoutthermische bad van Duitsland - voor 3 uur per persoon
  • Inclusief W-LAN-gebruik
  • Gratis parkeren bij het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Gratis informatiemateriaal over Bad Bertrich en de regio

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 14.02.2025 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Welkom bij het 3* Hotel am Schwanenweiher

Het charmante 3* Hotel am Schwanenweiher ligt in het bekende kuuroord Bad Bertrich en direct bij de ingang van het natuurpark Römerkessel.

De pittoreske zwanenvijver, waaraan het hotel zijn naam dankt, strekt zich uit naast het hotel. Het door een familie gerunde huis heeft 16 kamers die met veel aandacht voor detail zijn ingericht. Alle kamers zijn uitgerust met telefoon, kabel-tv, radio, gratis gebruik van W-LAN, kluis, balkon en een eigen badkamer met douche en haardroger.

In restaurant Schwanenweiher worden heerlijke regionale gerechten geserveerd, gemaakt van verse ingrediënten en aangevuld met heerlijke wijnen. 's Ochtends is het uitgebreide ontbijt al inbegrepen in uw voucher.

Een privécafé biedt hotelgasten ook een fijne selectie van heerlijke taarten en taarten. Vooral de reuzenroomsoes van Schwanenweiher wordt aanbevolen. Wie liever geniet van een goede wijn komt aan zijn trekken in de wijnbar.

Vulkaneifel en Moezelmagie in het kuuroord Bad Bertrich

Bad Bertrich in het Üßbachtal heeft de enige Glauber zoutthermen in Duitsland en is een echte magneet voor wie op zoek is naar ontspanning.

Het hotel wordt omgeven door de schilderachtige natuur van de zuidelijke Vulkaneifel en ligt op slechts een paar kilometer afstand van de Moezel met zijn betoverende wijngaarden.

Rondom het kuuroord strekt zich een divers netwerk van wandel- en fietspaden uit, zodat u tijdens uw vakantie heerlijk actief bezig kunt zijn. Het natuurpark Römerkessel direct naast het hotel is ideaal voor ontspannende wandelingen. Hier worden lichaam en geest geprikkeld in zeven groene oases.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.