8 daagse ontspannende vakantie in het kuuroord Bad Wildbad incl. ontbijt, sauna en zoveel meer - geldig tot 2024

428

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 8 dagen / 7 nachten in een gezellige tweepersoonskamer
  • Elke ochtend een heerlijk ontbijt
  • Inclusief toegang tot de in-house wellness "Dorfplätzle" met sauna, stoombad, whirlpool en meer
  • Gratis gebruik van lokaal openbaar vervoer in de regio
  • 10% korting op massagebehandelingen, pedicureservices en e-bike-verhuur
  • Toegang met korting tot de Palais Thermal en de Vital Therme (beide in Bad Wildbad)
  • Inclusief W-LAN-gebruik
  • Gratis informatiemateriaal over Bad Wildbad en de regio

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 12.05.2024 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Aankomst is steeds op zondag.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Welkom bij 3* Hotel Gasthof Hirsch Bad Wildbad in het Zwarte Woud

Verheug u op ontspannende dagen in het Zwarte Woud: het gezellige Hotel Gasthof Hirsch in Bad Wildbad heet u welkom in het noordelijke Zwarte Woud, omgeven door een magische bosidylle.

Weg van het verkeer, is het hotel al meer dan 200 jaar een populaire accommodatie voor wandelaars en mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Bijzonder persoonlijk: in het door een familie gerunde hotel staat de baas nog steeds aan uw zijde met advies en actie.

Geniet van rustgevende nachten in een gezellig ingerichte tweepersoonskamer, trakteer uzelf op het inbegrepen ontbijt op het panoramaterras of kom tot rust in de kleine maar fijne "Dorfplätzle" wellnessruimte met sauna, solarium, infraroodcabine, whirlpool, ontspanningsruimte en patio. Het eigen restaurant met de kamers "Jaechtlerzemmer", "Ahnenstüble", een wintertuin en een terras biedt culinaire hoogstandjes.

Een paradijs voor wandelaars!

Het Zwarte Woud, gelegen in het zuidwesten van Baden-Württemberg, is het grootste aaneengesloten middelgebergte van de Bondsrepubliek en een van de meest aantrekkelijke vakantieregio's.

De betoverde bergen zijn dichtbebost en bieden een unieke habitat voor talloze diersoorten. Naast herten, wilde zwijnen en roofvogels zijn hier ook bedreigde diersoorten zoals de lynx gespot.

Wandelaars komen aan hun trekken op bijna 24.000 km wandelpaden in het Zwarte Woud. Bad Wildbad is niet alleen een reisbestemming voor natuurliefhebbers: als kuuroord heeft de stad twee thermale baden: het Palais Thermal en de Vital Therme. Ook de moeite waard: een wandeling over de 60 m hoge voetgangershangbrug WILDLINE of over het pittoreske boomtoppenpad in Bad Wildbad.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.