4 dagen vakantie in de bergen van het Sauerland - Gezellig hotel in Winterberg incl. Halfpension

135

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 3 overnachtingen in twee persoonskamer
  • 3 x ontbijt
  • 3 x heerlijk 3-gangendiner
  • Gratis parkeren (op basis van beschikbaarheid)
  • Gratis internet
  • Gratis SommerCard

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 04.01.2025 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). (niet boekbaar van 15.12. - 15.03).

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.d. (vanaf 16 jaar) is ter plaatse te betalen.
  • Single toeslag: 45€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Herrloh ***:

Hotel Herrloh verwelkomt u op een idyllische locatie, op slechts 5 minuten van het centrum van het populaire vakantieoord Winterberg. Rondom het hotel en de aangrenzende berg Herrloh strekt zich een dicht bos uit - ideaal om te wandelen en te ontspannen. De skischans St. Georg, evenals skiliften en langlaufloipes liggen direct voor de deur.

Het door een familie gerunde hotel beschikt over comfortabele kamers, een gezellige bar en een sfeervol restaurant. Zowel het inbegrepen ontbijt als het heerlijke halfpension menu worden hier geserveerd.

Winterberg - skiën, wandelen & relaxen in het Sauerland:

Winterberg is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in het Sauerland en is erg populair bij skiërs vanwege het wintersportaanbod. Maar ook in de zomer is het Sauerland een droom. Wandel over diverse wandelroutes door de prachtige natuur van het middelgebergte of ga met de fiets of mountainbike door de bochten.

Met de meegeleverde Sauerland SommerCard kunt u ook gratis of met korting genieten van tal van vrijetijdsactiviteiten: gratis toegang tot de Willingen-glasfabriek, 2 uur tot de Brabander SAUNA & SPA, toegang tot het subtropische zwembad Aqua Mundo, een gratis nachtwaker rondrit door Hallenberg en nog veel meer!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Met deze voucher kan u reserveren.