3 dagen naar de prachtige Vulkaan-Eifel regio - Verblijf in een 3* hotel met beoordeling 9/10 inclusief half pension (2 gangen verwendiners)

150

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 dagen / 2 nachten in een comfortabele 2 persoonskamer
  • 2 x heerlijk ontbijtbuffet
  • Elke avond een heerlijk 2-gangen menu in het restaurant
  • Een glas wijn of mousserende wijn als welkomstdrankje
  • Gratis gebruik van de garage voor fietsen en moto's
  • Internetoegang
  • Late check-out tot 12u:00 mogelijk, op aanvraag

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 04.03.2023 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Deze voucher is niet geldig op feestdagen. Tijdens de periode 1/05 tot 30/09 kan deze voucher enkel geboekt worden tijdens weekdagen met aankomst op zondag tot ten laatste woensdag

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristen belasting: 2,20€ per Persoon/dag, ter plaatste te voldoen

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Landhotel Eifelblick *** (beoordeling 9/10)

Geniet van een eersteklas verblijf in dit gezellige hotel in de Vulkaneifel. Het Landhotel Eifelblick werd in 2018 als een voormalige paardenboerderij overgenomen door de Becvardi-hotelfamilie, onlangs gerenoveerd. De familie verwelkomt u nu in 18 comfortabele kamers om u goed te voelen. Je slaapt in een gezellige tweepersoonskamer met een harmonieus kleurenschema, inclusief wifi, satelliet-tv en een eigen badkamer met haardroger.

Het uitgebreide ontbijtbuffet biedt een verscheidenheid aan brood en broodjes, vleeswaren en yoghurt, kwark en fruit, allemaal voor een goed begin van de dag.

Bovendien wordt 's avonds een heerlijk 4-gangenmenu geserveerd als onderdeel van het halfpension.

Zelfs vandaag zijn er nog 7 paarden op het terrein van het hotel, waarmee paardrijlessen geboekt kunnen worden (op aanvraag). Voor meer plezier heeft het huis ook een bowlingbaan. Fietsers en motorrijders profiteren van gratis opslag voor hun fietsen.

Stadtkyll en regio:

Geniet van de prachtige natuur rondom het kuuroord Stadtkyll in de Vulkaneifel. Het stadje ligt in Rijnland-Palts en werd in de 13e eeuw voor het eerst in een document vermeld. In een historisch gebouw in het centrum bevindt zich de toeristische dienst die informatie biedt over de vele recreatieve mogelijkheden in de regio.

Niet ver van Stadtkyll ligt het wandelparadijs Schwarzer Mann, dat in de winter het grootste wintersportoord in Rijnland-Palts wordt.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, is een bezoek aan het middeleeuwse kasteel van Reifferscheid (ongeveer 25 minuten met de auto van het hotel) ook een bezoek waard. Voor het eerst genoemd in 1106, is de bijna ongewijzigde plattegrond van het kasteel vandaag nog steeds het bekijken waard.

Adres

Landhotel Eifelblick
Prümerstraße 42, 54589 Stadtkyll
Duitsland

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot geldig tot 04.03.2023 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).