5 dagen relaxen aan de Moezel, verblijf in een 3* hotel, inclusief ontbijt en wijnproeverij - geldig tot 2024

298

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 5 dagen / 4 nachten in een comfortabele 2 persoonskamer in het 3* Hotel Moselblick
  • 4 x heerlijk ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje
  • Wijnproeverij bij de plaatselijke wijnboer
  • Gratis parking (op basis van beschikbaarheid)
  • Gratis internet

Data:

Deze waardebon is geldig tot 29.04.2024, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristen belasting, ter plaatste te betalen

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 35€ per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Moselblick ***

Het Hotel Moselblick in Wintrich is een comfortabel en vertrouwd hotel waar u zich goed zult voelen. U wilt genieten van een prachtig uitzicht over de Moezel en de regio vanaf het terras en het restaurant aan de achterkant van het huis.

Het hotel overtuigt met zijn ligging direct aan de wijngaard. Naast gezellige kamers met comfortabele meubels, biedt het hotel ook een gezellig restaurant met heerlijke specialiteiten. Uiteraard maakt een uitgebreide wijnkaart deel uit van het aanbod.

Bij mooi weer nodigt de tuin met een eigen paviljoen en een zelfgemaakte "ale-kabelbaan" uit om te ontspannen. Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u fietsen huren bij het hotel (tegen een vergoeding).

Moezel

De Moezel is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Duitsland. De beste wijnen en de dromerige natuur. De kleine en zonovergoten stad Wintrich zelf is ongestoord als gevolg van de omweg en is ideaal om te ontspannen.

Maak een wandeling tussen historische vakwerkhuizen en traditionele wijnhuizen. Natuurlijk is de regio perfect om te wandelen, wandelen en fietsen - afhankelijk van wat je het leukst vindt! In slechts 15 minuten met de auto bereikt u Bernkastel-Kues met vele andere hoogtepunten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klim naar de indrukwekkende kasteelruïne van het Landhut?

Adres Hotel Moselblick :

Bergstraße 42-42a, 54487 Wintrich