4 dagen vakantie in de Eifel inclusief half pension en wijnproeverij (2pers.)

204

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Bij aankomst een glaasje Ahr-Rosésekt per persoon
  • 3 overnachtingen in een twee-persoonskamer
  • 3 x ontbijt
  • Laat u zich 2 x verwennen met een culinaire 3-gangen menu
  • 1 x deelname aan een wijnproeverij
  • 1 x koffie met gebak

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 2 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet mogelijk tijdens feestdagen

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 15- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Zum schwarzen Kreuz ***:

De kamers nodigen uit om te gaan dromen en u voelt zich meteen op uw gemak in deze omgeving. De inrichting van het hotel is goed verzorgd en is natuurlijk van hoge standaard. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad/wc en televisie. Sommige kamers hebben daarnaast nog telefoon en een balkon.

De eerste blijvende indruk van de dag is het uitgebreide ontbijt. Zo zal de dag goed voor u starten, zodat de rest van de dag ook goed zal worden. Laat u zich in het restaurant met rustieke en verfijnde gerechten verrassen. Hier wordt gehecht aan kwaliteit op hoogste niveau. Natuurlijk kunt u ook de bijpassende wijnen uit de beste wijngebieden van de regio kiezen. Zo leert u het mooie Ahrdal via de wijnkaart kennen.

Waar wijn en gezondheid dicht bij elkaar liggen, daar mogen ook de echte geneeskrachtige bronnen niet ontbreken. Bad Neuenahr, Bad Bodendorf en het in de buurt liggende Bad Breisig zijn centra voor welzijn en nieuwe wellness- en therapieaanbiedingen. Wie wil kan het geluk beproeven in het casino van Bad Neuenahr.

Ahrdal

Hoewel het Ahrdal in het noorden van Rijnland-Palts ligt, is hier heel vaak de zon op bezoek. Anders is het niet te verklaren, dat deze regio zich tot het rode wijn-paradijs heeft ontwikkeld. Op steile rotsachtige terrassen groeien verschillende soorten rode wijn, die tot het beste van zijn soort in Duitsland behoren. Het rode-wijn-wandelpad voert langs zonnige locaties en houdt bijna altijd de rivier in het oog. Het aantrekkelijke natuurlijke landschap tussen de Ahr en Rijn houdt een aantal mogelijkheden voor bezoekers gereed, zoals bijvoorbeeld het Arp-museum in het historische station Rolandseck of een bezoek in de Ahrthermen.

Adres

Hotel Zum schwarzen Kreuz ***
Brückenstr. 5-7, 53505 Altenahr, Deutschland
fon: +49(0)2643-1534
fax: +49(0)2643-901278
Deutschland

Dit arrangement is geldig tot 1 jaar na uitgifte van de voucher. Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij het hotel.