4 dagen genieten van Düsseldorf (2 pers.) - Verblijf in een toplocatie - geldig tot 2025

299

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Toplocatie: direct aan de Hofgarten, niet ver van de Rijnpromenade en op slechts 5 minuten lopen van de oude binnenstad van Düsseldorf
  • 3 overnachtingen in een comfortabele 2-persoons
  • Uitgebreid ontbijfbuffet
  • Welkomsdrankje bij aankomst
  • 1 fles Apollinaris-water op de kamer
  • Gratis wifi
  • Inclusief Bus&Bahn Ticket
  • Informatiemateriaal voor uw bezoek aan Düsseldorf

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 21.02.2025 en uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Tijdens beurzen in Düsseldorf kan dit arrangement niet geboekt worden.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Am Hofgarten:

Dit 3-sterren stadshotel ligt in het centrum van Düsseldorf, maar op een rustige locatie: direct naast de Hofgarten, het mooiste centraal gelegen park van de stad, en dicht bij de Rijnpromenade.

Het hotel biedt 3-sterren comfort in een moderne, comfortabele omgeving, een vriendelijk welkom en een uitstekende service. Of u nu hier zaken of privé bent, biedt het hotel de ideale uitvalsbasis voor uw activiteiten.

Op slechts 10 minuten verwijderd van waar de beurzen van Düsseldorf worden gehouden, en het vliegveld en het centraal station. U bevindt zich op slechts 5 minuten van het historische centrum van de Düsseldorf Altstadt, de wereldberoemde Königsallee, musea, de opera, het stadsteater en de thermale baden van Münster.

Het gebied rondom het hotel biedt tal van mogelijkheden om te winkelen, met restaurants en parkeergelegenheid. Onze receptie en roomservice staan tot 24 uur om u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf!

Omgeving:

De Lambertus-Basiliek, De Schlossturm, de Liefergasse en de Burgplatz vormen de kern van de "Altstadt" van Düsseldorf. Unieke bouwwerken zoals de gotische Kreuzherrenkirche en de barocke Andreaskirche of de barocke Max-Kirche sieren haar binnenstad.

De drukste winkelstraat van Duitsland is de Schadowstrasse in Düsseldorf. Maar bekender, vooral om haar stedebouwkundig karakter en exclusieve winkels is de Königsallee, ook wel afgekort die Kö genoemd. In haar midden loopt het stadskanaal. Hier vindt men ook het meest treffende kenmerk van de Kö, de “Tritonengruppe”.

Ook een bezoek aan de Medienhafen is de moeite waard. Hier vindt u een mix van nieuw en oud. Deze haven staat bekend om haar zeer bijzondere charme. Op de kades, welke onder monumentenzorg vallen, vindt u verschillende media, mode en cultuur! Uiteraard worden hier veel rondleidingen gegeven, op het land en vanaf het water!

Düsseldorf ... moet u beleefd hebben!

Contactgegevens hotel:

Hotel am Hofgarten
Arnoldstr. 5, Pempelfort, 40479 Düsseldorf
Duitsland

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).