4 dagen de autostad Wolfsburg ontdekken - Verblijf in een 3* B&B met beoordeling 8,5/10

159

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Verblijf in het 3* B&B Hotel Wolfsburg-Weyhausen (beoordeling 8,5/10)
  • 3 overnachtingen in een 2-persoons standaardkamer
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 08.02.2023 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum. Feestdagen en beurzen zijn altijd uitgesloten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

3* B&B Hotel Wolfsburg-Weyhausen (beoordeling 8,5/10):

Het gloednieuwe B&B Hotel Wolfsburg-Weyhausen ligt op slechts een klein eindje rijden van het centrum van Wolfsburg en de populaire autowereld van Volkswagen.

Kijk uit naar een moderne tweepersoonskamer met een gezellig bed, een bureau en een kledingkast, televisie met Sky TV en een eigen badkamer met douche en haardroger.

U profiteert van de typische B & B-gastvrijheid: bij de receptie is het personeel van het hotel 24 uur per dag beschikbaar met advies en actie. Voor een goed begin van de dag is elke dag een heerlijk ontbijtbuffet inbegrepen in uw voucher. Gebruik van W-LAN en parkeren op de parkeerplaats van het hotel is ook inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Wolfsburg

Wolfsburg is DE bestemming voor autoliefhebbers. Vanuit het B&B Hotel zijn zowel de Volkswagen-fabrieken als de Autostadt in minder dan 10 minuten te bereiken.

De Autostadt is ook een recreatiepark. Museum en het grootste bezorgcentrum voor nieuwe auto's wereldwijd. Op het terrein vindt u aanbiedingen voor alle leeftijdsgroepen op 28 hectare.

Kenmerken van de Autostadt zijn de autotorens, die fungeren als een ultramodern magazijn voor maximaal 800 nieuwe auto's. De glazen cilinders zijn 48 meter hoog. Daarnaast is er ook een testbaan, een off-road parcours, enz.

Als je iets anders wilt ervaren, ben je in goede handen in het centrum om te winkelen. Natuurliefhebbers profiteren ook van de ligging tussen het Harzgebergte in het zuiden en de Lüneburger Heide in het noordwesten.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een waardebon van de door u gewonnen veiling per email. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).