3 dagen Zuid-Tirol o.b.v. half pension (2 pers.) - Verblijf in een 4* hotel

139

Uw arrangement voor 2 volwassenen:

  • 2 overnachtingen op een 2-persoonskamer
  • 2 x ontbijt buffet voor 2 personen
  • 2 x 3-gangen diner voor 2 personen
  • 2 kinderen tot 7 jaar gratis op de kamer (incl. ontbijt)
  • Gratis gebruik van de wellness faciliteiten van het hotel (Finse sauna, Stoombad, Jacuzzi
  • Gratis parking

Data:

Dit arrangement kan geboekt worden tot 05.01.2021 (afhankelijk van de beschikbaarheid). Ter plaatse dient nog Kurtaxe (toeristenbelasting) betaald te worden.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • ter plaatse dient nog Kurtaxe (toeristenbelasting) betaald te worden

Exclusieve (optionele) kosten:

  • € 30 per nacht indien upgrade naar het nieuwe gebouw (op basis van beschikbaarheid)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Argentum:

Het hotel is gelegen In een van de mooiste dalen van Noord Italië, het Pflerschtal/Val di Fleres. Het Hotel Argentum is een gezellig hotel, in 2011 gerenoveerd in regionale stijl, met een deel oudbouw en een deel nieuwbouw. Er zijn 36 kamers.

In de omgeving van het hotel kom je vooral voor rust en buitenactiviteiten. Schitterende natuur, indrukwekkende bergtoppen, gezellige bergdorpjes en karakteristieke berghutten zijn er in overvloed! Bressanone/Brixen ligt op ca 50 km, Merano op 75 km (via bergpas).

In het hotel zijn er is een bescheiden wellness met sauna, whirlpool en stoombad. Ook beschikt het over een bar en restaurant/pizzeria met terras.

Er is een lift aanwezig. Wifi in de openbare ruimtes en in de kamer kan tegen betaling.

Huidieren zijn welkom, deze zijn op aanvraag bij te reserveren. De kosten dien je ter plaatse te betalen.

Zuid-Tirol

Twee landen en twee culturen in één vakantie! Je logeert tussen de Alpen en de Dolomieten, in het Italiaanse Zuid-Tirol. In dit prachtige gebied speelt de natuur de hoofdrol, met besneeuwde bergtoppen, watervallen en groene valleien. Direct bij het hotel zijn al wandelroutes! Ook cultureel is de regio interessant: 100 jaar geleden hoorde de streek nog bij Oostenrijk en nog altijd vind je er een fascinerende mix van Italiaanse en Oostenrijkse invloeden. Bewonder je de fresco’s in de 1000 jaar oude bisschopsstad Bressanone? Bezoek je Ötzi de IJsmummie in Bolzano? Of rijd je via de Vredesweg langs de Dolomieten-frontlinie uit WO I? Voor een keizerlijke ‘touch’ kun je terecht in de tuinen van Slot Trautmannsdorf in Merano, waar keizerin Sisi graag kwam.

Contactgegevens hotel:

Adres hotel:
Hotel Argentum, via Fleres di dentro 157, 39041 Colle Isarco

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een waardebon van de door u gewonnen veiling per email. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).