3 dagen Salzburg incl. ontbijt vanaf €49 (2 pers.) - Actie (OP=OP) - geldig tot 2024

99

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer of familiekamer
  • Ontbijtbuffet
  • Waardebon is geldig in A&O Salzburg Hauptbahnhof of het Wolfgang's managed by a&o
  • Max. 2 kinderen tot hun 17e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer

Data:

Dit aanbod is geldig tot 06.07.2024 en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20,- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 6 tot tot 17 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,50 per ontbijt. Kinderen jongeren dan 6 zijn gratis.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A&O Salzburg Hauptbahnhof

Slechts een paar minuten verwijderd van het centraal station en de pittoreske oude binnenstad van Salzburg, is het A&O Salzburg het perfecte startpunt voor uw stedentrip. De gasten zijn niet alleen enthousiast over de locatie, want het gloednieuwe A&O: Next Generation designconcept maakt van het huis Salzburg het vlaggenschiphotel van de bekende A&O-keten. De kamers worden gekenmerkt door een op elkaar afgestemd kamerkleurconcept. 's Ochtends brengt een ontbijt van het onbeperkte buffet u in een goed humeur voordat u uw dag in Salzburg begint. 's Avonds ontmoeten gasten van over de hele wereld elkaar in de ruime lobby voor een drankje aan de bar, een potje biljart of een tafelvoetbalwedstrijd. De jongere gasten voelen zich het meest thuis in de gezellige speelruimte.

Wolfgang's managed by a&o

Wolfgang's managed by a & o blinkt uit in een moderne uitstraling en overtuigt met een internationale sfeer. Een 24-uurs receptie, een bar met een heerlijke selectie, evenals tafelvoetbal en een kinderspeelplaats behoren tot de faciliteiten. Ook staat er een fitnessruimte en een gastenkeuken tot uw beschikking. Zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in de kamer kunt u gratis gebruikmaken van het snelle W-LAN. Parkeren is mogelijk tegen betaling (afhankelijk van beschikbaarheid). In uw tweepersoonskamer vindt u een tv en een eigen badkamer met een douche. Met kinderen krijg je gratis een familiekamer.

Beschikbaarheden A&O-hotels:

Via https://voucher.aohostels.com/nl/availability kan je de beschikbaarheden controleren.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.