3 dagen naar het prachtige Praag - verblijf in een 4* - inclusief vlucht! - Vertrek in maart

119

Uw arrangement voor 1 personen (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 3 dagen, 2 nachten in 4* Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Praag
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden voor een vertrek op:
  • Dagelijks tussen 01 maart 2022 en 31 maart 2022

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen
  • Indien boeking voor 1 persoon: €80 supplement

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Extra bagage (zie Meer Informatie)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Augustus et Otto ****:

Het onlangs gerenoveerde Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels ligt in de oude stad van Praag, op slechts 600 meter van het oude stadsplein. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Het Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels beschikt over 4 restaurants, te weten 2 traditionele Tsjechische pubs met uitstekende biersoorten, een kunstcafé en een Aziatisch restaurant. Er wordt ook een ontbijt aangeboden. Het hotel heeft verder een sport- en spacentrum met racquetballbanen, een sauna, een solarium en een fitnessruimte. Bovendien worden er massages aangeboden.

Alle kamers hebben een zithoek en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche en een haardroger.

Tegen een toeslag is er parkeergelegenheid beschikbaar in de woonwijk Praag 1 rond het hotel (reserveren is noodzakelijk). In de directe omgeving vindt u veel restaurants, bars, clubs en winkels. De dichtstbijzijnde tramhalte ligt op 200 meter afstand en met de tram bent u in 13 minuten bij het centraal station van Praag.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden voor een vertrek op:
  • Dagelijks tussen 01 maart 2022 en 31 maart 2022

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.