3 dagen Berlijn incl. ontbijt vanaf €149 (2 pers.) - keuze uit 4 hotels - geldig tot 2024

149

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in A & O hotel Berlin Friedrichshain, A & O hotel Berlin Hauptbahnhof, A & O hotel Berlin Columbus en A & O hotel Berlin Mitte
  • Max. 2 kinderen tot hun 17e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer

Data:

Dit aanbod is geldig tot 06.09.2024 en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 6 tot tot 17 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,5 per ontbijt per dag. Kinderen jongeren dan 6 zijn gratis.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A & O Berlin Friedrichshain

Niet ver van het station Ostkreuz is de allereerste A & O van de keten, de A & O Berlin Friedrichshain. Profiteer van de internationale sfeer en laat het vriendelijke personeel u adviseren. Een bijzonder hoogtepunt: het hotel heeft een gezellige binnenplaats met een biertuin. In de buurt van het hotel is er een verscheidenheid aan restaurants waar je terecht kan voor een heerlijk drankje of een snack.

A & O Berlijn Centraal Station

Dit hotel is centraal gelegen en ligt op slechts een paar minuten lopen van het centraal station. Vanaf hier kunt u de beroemde bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en Co. snel en gemakkelijk bereiken. Net als in de andere hotels vindt u in A&O Berlin Hauptbahnhof alles wat u nodig heeft voor uw citytrip - tweepersoonskamers of familiekamers, een lobby met voetbal en biljart, een bar en - als een speciaal hoogtepunt - een bar op het dak met uitzicht op de stad.

A & O Berlijn Columbus

In het noordoosten van de hoofdstad vindt u het A&O Berlin Columbus op slechts een paar minuten lopen van de tramhalte Genslerstraße. Gratis Wi-Fi, een speelplaats voor kinderen, een parkeerplaats voor uw auto - de A&O Berlin Columbus heeft alles wat u nodig heeft voor uw citytrip. Bijzonder handig is de eigen keuken voor gasten, waar u uw eigen creaties kunt bereiden. Zo kan de Berlijnse reis heel goedkoop worden gemaakt.

A & O Berlin Mitte

Berlijn op absolute toplocatie - geniet van de A&O Berlin Mitte. Dit hotel is gelegen in het trendy Trendviertel Kreuzberg en ligt op slechts een steenworp afstand van de rivier de Spree. Vanuit het hotel bereikt u de beroemde Alexanderplatz met tv-toren op slechts twee metrohaltes afstand. Slaap in de moderne tweepersoonskamer of familiekamer en profiteer van gratis WiFi, tv in de lobby, speelruimte en keuken voor de gasten. Op het eigen zonneterras van het hotel kunt u ook genieten van de zon.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.