2 dagen genieten van de kerstsfeer in Maastricht - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

33

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Bastion Hotel Maastricht Centrum met beoordeling 8/10
  • 1 overnachting in een uniek hotel tweepersoonskamer met badkamer
  • Gratis toegang tot de kerstmarkt van Maastricht
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Dit aanbod is geldig voor een aankomst elke zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag tussen 26 november - 31 december 2021 Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Bastion Hotel Maastricht Centrum met beoordeling 8/10:

Het Bastion Hotel Maastricht Centrum in het historische centrum van Maastricht biedt kamers met airconditioning, een ondergrondse parkeergarage en gratis WiFi. Het hotel ligt op slechts 750 meter van het Vrijthof en heeft een fitnesscentrum.

De kamers van het Bastion Hotel Maastricht Centrum zijn voorzien van een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. U vindt er ook een bureau en een lcd-tv.

Het restaurant serveert internationale à-la-cartegerechten voor de lunch en het diner. Voor een drankje kunt u bij de bar terecht.

Het treinstation van Maastricht is te voet in minder dan 20 minuten te bereiken. U rijdt in 15 minuten naar Kasteel Valkenburg en de beroemde Fluweelengrot in het centrum van Valkenburg. Het outletcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 25 minuten rijafstand.

Boschstraatkwartier is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in winkelen, vriendelijke mensen en cafés.

Kerstmarkt Maastricht:

De kerstmarkt van Maastricht wordt ook in 2018 weer gehouden. Dit jaar zal er nog meer sfeer en beleving zijn in Magisch Maastricht.

Er zal een compleet overdekte schaatsbaan zijn, een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten. De kerstmarkt zal een nostalgische uitstraling krijgen omdat alle kerstchalets dit jaar worden voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes. Kortom een reden om het Vrijthof dit jaar tijdens Magisch Maastricht te bezoeken.

Maastricht is een heerlijke sfeervolle stad, met gezellige winkels om alvast wat kerst inkopen te doen!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.