Kerst veilingen

Alle Kerst veilingen

1 - 10 van 27 veilingen
 • Kerstdorp met Kerk en bewegende Trein

  Dit Kerstdorp - Kerstdorp met Kerk en bewegende Trein met verlichting zorgt voor extra kerstsfeer in huis. Dit kerstdorp is voorzien van verlichting (22 LED lampjes) en beweging. De trein rijdt rondjes door een tunnel en schaatsende kinderen draaien rond. Het kersttafereel heeft een schakelaar met 3 opties, hierdoor kan het dorp ook zonder muziek gebruikt worden.

  Huidig bod: 102 Doe een bod
 • Kerstdorp - Met Bewegende trein en verlichting

  Dit Kerstdorp - Met Bewegende trein en verlichting met verlichting zorgt voor extra kerstsfeer in huis. Dit kerstdorp is voorzien van verlichting (22 LED lampjes) en beweging. De trein rijdt rondjes door een tunnel en schaatsende kinderen draaien rond. Het kersttafereel heeft een schakelaar met 3 opties, hierdoor kan het dorp ook zonder muziek gebruikt worden.

  Huidig bod: 102 Doe een bod
 • Micro Cluster met Haspel - 1250 LED - 25 meter - met timer - wit

  Deze mooie verlichting, met 1250 led lampjes, is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Het bijzondere aan deze clusterverlichting is dat ze een automatische timer en 8 functies met geheugen heeft. De verlichting zit bovendien op een handige haspel.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • Micro Cluster met Haspel - 750 LED - 15 meter - met timer - wit

  Deze mooie verlichting, met 750 led lampjes, is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Het bijzondere aan deze clusterverlichting is dat ze een automatische timer en 8 functies met geheugen heeft. De verlichting zit bovendien op een handige haspel.

  Huidig bod: 19 Doe een bod
 • Tuinsteker 5 stuks - met timer - kerstster

  Leuke set van 5 LED-tuinstekers in de vorm van een kerstster. De verlichte ster is van acryl en de grondpen is van kunststof. Hij werkt op batterijen en is voorzien van een timer.

  Huidig bod: 8 Doe een bod
 • Slangverlichting sneeuwman - 360 SMD-LED - 49cm - kleur warm wit

  Deze mooie sneeuwman met lichtslang zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze sneeuwman is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. De sneeuwman heeft 360 SMD-LED's bestaande uit de kleuren warm witte led's.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • Slangverlichting sneeuwman - 360 SMD-LED - 49cm - kleur Blauw - wit - geel

  Deze mooie sneeuwman met lichtslang zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze sneeuwman is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. De sneeuwman heeft een 360 gekleurde SMD-LED's bestaande uit de kleuren blauw, wit en geel.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • Tuinsteker 5 stuks - met timer - sneeuwvlok

  Leuke set van 5 LED-tuinstekers in de vorm van een sneeuwvlok. De verlichte sneeuwvlok is van acryl en de grondpen is van kunststof. Hij werkt op batterijen en is voorzien van een timer.

  Huidig bod: 8 Doe een bod
 • Tuinsteker 5 stuks - met timer - kerstboom

  Leuke set van 5 LED-tuinstekers in de vorm van een sneeuwvlok. De verlichte kerstboom is van acryl en de grondpen is van kunststof. Hij werkt op batterijen en is voorzien van een timer.

  Huidig bod: 8 Doe een bod
 • Micro Cluster met Haspel - 500 LED - 10 meter - met timer - wit

  Deze mooie verlichting, met 500 led lampjes, is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Het bijzondere aan deze clusterverlichting is dat ze een automatische timer en 8 functies met geheugen heeft. De verlichting zit bovendien op een handige haspel.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
1 - 10 van 27 veilingen