Kerst veilingen

Alle Kerst veilingen

1 - 10 van 34 veilingen
 • Lichtslang rendier 62x61cm

  Dit mooie rendier met lichtslang zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier komt echt tot leven door het aanzetten van de 216 led lampjes.

  Huidig bod: 19 Doe een bod
 • Ijspegel kerstverlichting met 90 LED lampjes voor binnen en buiten (wit)

  Deze lichtgevende ijspegel verlichting is ideaal om voor het raam of langs de muur te hangen en is uiterst geschikt voor buiten gebruik. Deze kerstverlichting is een fraai lichtgordijn voor binnen en buiten met maar liefst 90 LED's. De kleur van de LED's is wit

  Huidig bod: 8 Doe een bod
 • Kunstkerstboom 215cm - voorzien van 1225 tips

  De kerst komt er weer aan en dan gaat iedereen zijn of haar huis versieren. Een kerstboom mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Breng de kerstsfeer in huis met deze kerstboom met een hoogte van 215 cm. De realistische takken en naalden en de bruinkleurige stam zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De boom is eenvoudige op te bouwen.

  Normale prijs: € 40,-
  Huidig bod: 125 Doe een bod
 • 180 warm witte LED lampjes, de ideale kerstverlichting voor binnen en buiten gebruik

  Deze kerstverlichting is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De 180 LED lampjes geven een warm wit licht en geven een mooie gezellige sfeer aan uw woning. De totale lengte is 16,5m.

  Huidig bod: 10 Doe een bod
 • Kerstballenset - 44 plastic ballen - rood

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 44 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 44 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen samengesteld uit een sfeervolle mix van kleuren met een verschillende diameter.

  Huidig bod: 10 Doe een bod
 • Ijspegel kerstverlichting met 180 LED lampjes voor binnen en buiten (wit)

  Deze lichtgevende ijspegel verlichting is ideaal om voor het raam of langs de muur te hangen en is uiterst geschikt voor buiten gebruik. Deze kerstverlichting is een fraai lichtgordijn voor binnen en buiten met maar liefst 180 LED's. De kleur van de LED's is wit

  Huidig bod: 12 Doe een bod
 • Kerstboom smal - Hoogte 210 cm - 592 tips in natuurlijke groene kleur

  De kerst komt er weer aan en dan gaat iedereen zijn of haar huis versieren. Een kerstboom mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Deze volle kunstkerstboom heeft een mooie smalle vorm met een hoogte van 210 cm

  Huidig bod: 45 Doe een bod
 • Set van 6 kerst stoelhoezen

  Versier uw stoelen voor de feestdagen met deze kerst stoelhoezen. Luxueuze rode vilt met plushen rand en met witte bal, sneeuwflokjes en een kleurrijke kerst versiering. Fleur nu de achterkant van uw stoelen op en maak deze feestdagen warmer dan ooit.

  Huidig bod: 10 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (2 meter lang)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 756 led lampjes.

  Huidig bod: 53 Doe een bod
 • Kerstverlichting 800 LED's (16 meter) - voorzien van controller met 8 verschillende lichtfunkties en geheugen - kleur warm wit

  Deze mooie Warme witte verlichting, met 800 led lampjes, is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. De verlichting is geschikt voor een boom van 240cm en heeft een controller met 8 lichtfuncties. De totale lengte is 16 meter.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
1 - 10 van 34 veilingen