4 dagen in de Hanzestad Bremen verblijf in een 4* hotel met beoordeling 8,8/10 - incl. ontbijt - geldig tot 2025

199

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 fles mineraalwater op de kamer bij aankomst
  • 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis wifi in het hele hotel
  • Gratis parking (bij beschikbaarheid)

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 25.01.2025 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen niet gecombineerd worden. Dit kan niet geboekt worden in december

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting van 2,14 € per persoon per dag dient ter plaatse betaald te worden.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Edelweis Bremen 4* (beoordeling 8,8/10)

Beierse gezelligheid in de Hanzestad Bremen? Geen probleem!

Tijdens een korte pauze in het 4* Hotel Edel Weiss in Bremen beleeft u iets heel bijzonders.

Op een centrale locatie, op slechts een steenworp afstand van het centraal station van Bremen en dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden, kunt u genieten van een alpine landelijke stijl met een huttengevoel.

De huiselijke kamers zijn uitgerust met een bureau, een fauteuil en een eigen badkamer. Natuurlijk vind je er ook een haardroger, telefoon en thee- en koffiestation.

Het gebruik van het W-LAN is gratis. Bij het heerlijke ontbijt kunt u zich versterken met warme en koude lekkernijen en 's avonds staan ​​de deuren van het "Restaurant Edel Weiss" voor u open voor zeer bijzondere eetmomenten. Op het menu staan ​​zowel Beierse en Oostenrijkse lekkernijen als huisgemaakte Duitse lekkernijen.

Bremen - 1200 jaar traditie

De eerbiedwaardige Hanzestad Bremen biedt haar bezoekers een veelvoud aan bezienswaardigheden. Het stadhuis, het beroemde "Roland", het koopmanshuis, de 16e-eeuwse Schütting, de stadsschalen met hun prachtige 16e-eeuwse gevel en de vroeggotische Sint-Pietersbasiliek verzamelen zich rond het marktplein.

Town Hall en Roland dragen de titel "UNESCO World Heritage Site". Niet ver van het marktplein nodigt de Weserpromenade bij Schlachte uit tot flaneren en culinair genieten. De bezoeker krijgt een interessant inzicht in de levensomstandigheden van vroeger in Schnoor, de oudste wijk van de stad, waarvan de dicht opeengepakte huizenrijen uit de 15e en 16e eeuw doen denken aan oude ambachtstradities.

De meer dan 100 meter lange Böttcherstraße werd aan het begin van de vorige eeuw gebouwd en biedt tegenwoordig voor elk wat wils met zijn talrijke winkels, restaurants en musea, evenals het casino.

Ongeveer 20 kilometer buiten het stadscentrum laat de wijk Vegesack je nog steeds het maritieme verleden voelen. Dit omvat het opleidingsschip Deutschland, evenals de oude kapiteinshuizen en pakhuizen en de kotters die licht deinen in de wind.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.