Dagje weg

Alle Dagje weg veilingen

1 - 10 van 13 veilingen
 • Slipcursus: Verbeter je rijvaardigheid

  België - Slipcursus - Remmen, slippen, sturen en overkop of terug rechtdoor rijden? Leer het voordat het u overkomt! Een slipcursus is educatief, opwindend en leuk! Bovendien stapt u na het volgen van een slipcursus beter voorbereid in uw auto. U leert op de juiste manier reageren, wanneer u met uw auto dreigt te slippen.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • Tickets voor de vrije training van de Formule 1 Grand Prix op het Circuit van Spa-Francorchamps - 25 augustus 2017

  Spa-Francorchamps - Sinds lang staat er met Stoffel Vandoorne terug een Belg aan de start van het Formule 1 seizoen. Ja kan hem met tijdens dit arrangement met eigen ogen zien schitteren op het circuit van Spa-Francorchamps. Met een bronzen ticket kan je 60% van het circuit belopen. Dit wordt ongetwijfeld een unieke ervaring!

  Huidig bod: 17 Doe een bod
 • Meerijden in een lamborghini Gallardo (1 pers.)

  Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om in een rasechte sportwagen mee te rijden? Wel dan is dit je kans om dit te kunnen doen in een wagen die tot ieders verbeelding spreekt. Zodra de wagen start en de V10 motor grommend tot het leven komt voel je de adrenaline al door je lichaam stromen. Onze chauffeur kent de wagen zeer goed en kan je de kick van je leven bezorgen

  Normale prijs: € 50,-
  Huidig bod: 25 Doe een bod
 • Rijden in een lamborghini Gallardo (1 pers.)

  Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om in een rasechte sportwagen te rijden? Wel dan is dit je kans om te kunnen rijden in een wagen die tot ieders verbeelding spreekt. Zodra je wagen start en de V10 motor grommend tot het leven komt voel je de adrenaline al door je lichaam stromen.

  Normale prijs: € 100,-
  Huidig bod: 59 Doe een bod
 • Grotbiken: ontdek de Limburgse Mergelgrotten per Mountainbike

  België - Riemst - Ontdek de regio van Riemst per mountainbike met als hoogtepunt het verkennen van de mergelgrotten (een unieke ervaring!). Met headlights wordt er dan kriskras door het gangenstelsel gefietst, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Grotbiken is een ware ontdekkingstocht!

  Huidig bod: 49 Doe een bod
 • Beleef LIVE de finish van Tour de France (1 dag)

  Frankrijk - Parijs - De aankomst van de Tour de France is elk jaar een hele happening. De 104de Tour de France eindigt op 23 juli op de Champs Elysees. Ga mee op reis en moedig de wielrenners aan voor de eindstreep. Een waanzinnig spektakel waar jij bij kunt zijn!

  Huidig bod: 30 Doe een bod
 • Dagje of avond bootvissen op de Oosterschelde (2 pers.)

  Nederland - Tholen - Terwijl de zon achter je opkomt of ondergaat, vaar je mee met een echte sportvissersboot, de Salamander 2. Vroeg in de morgen of in de namiddag vaar je de haven uit de Oosterschelde op voor een veel visplezier. Zowel de rust op het water als de spanning van het vissen zal zorgen voor een onvergetelijke dag of avond.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • Begeleide dagreis Canterbury - een bruisende en authentieke middeleeuwse stad

  Verenigd Koninkrijk - Canterbury - Shoppen in de Primark of de beroemde kathedraal bezoeken? Reis mee en ontdek één van de mooiste en oudste steden van graafschap Kent: Canterbury. Deze bruisende en authentieke middeleeuwse stad heeft veel historische bezienswaardigheden.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • Kom en geniet in een klein privé kader met oosterse zen sfeer van een wellness arrangement voor 2 personen

  Brugge - Sauna Wellness Skincare Synthia biedt een waaier aan wellnessfaciliteiten. Geniet met z'n 2 van een 2 uur durend Wellness arrangement en maak gebruik van de traditionele Turkse hammam, de Finse blokhutsauna (buiten), de Infraroodsauna en het Turks stoombad. Kom daarna tot rust in een een de gezellige rustruimte (binnen & buiten).

  Huidig bod: 74 Doe een bod
 • Beleef LIVE de finish van Tour de France (2 dagen)

  Frankrijk - Parijs - De aankomst van de Tour de France is elk jaar een hele happening. De 104de Tour de France eindigt op 23 juli op de Champs Elysees. De wielrenners passeren maar liefst 8 maal langs de Arc de Triomphe. Ga mee op reis en moedig de wielrenners aan voor de eindstreep. Verblijf in hotel Ibis Rungis***

  Huidig bod: 79 Doe een bod
1 - 10 van 13 veilingen