8 dagen Costa del Maresme/Tossa de Mar, verblijf in het 3* hotel URH Tossa de Mar - Inclusief vlucht en half pension - vertrek in september en oktober

199

Uw arrangement voor 1 persoon:

 • 8 dagen, 7 nachten in het 3* Hotel URH Tossa de Mar
 • Verblijf in een standaard 2 persoonskamer
 • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 7 x heerlijk dinerbuffet
 • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Barcelona Girona
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om 1 extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
 • 04, 11, 13, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30 september 2019
 • 02, 04, 05, 07, 09, 11, 12, 14, 16 oktober 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Indien boeking voor 1 persoon: € 25 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Hotel URH Tossa de Mar 3* :

URH Tossa de Mar ligt in Tossa de Mar, in het hart van de Costa Brava, en biedt een zonneterras met een zwembad en een tuin. Dit 3-sterrenhotel ligt in het centrum van de stad, op 250 meter van het strand, en biedt gratis WiFi en een gemeenschappelijke lounge.

Alle kamers zijn voorzien van een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Elke kamer beschikt over airconditioning en sommige kamers hebben ook een balkon

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet verzorgd. Het eigen restaurant biedt thema-avonden.

Het kasteel van Tossa de Mar ligt op 6 minuten wandelen van URH Tossa de Mar. De luchthaven Girona-Costa Brava bevindt zich op 24 km afstand.

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Contactgegevens hotel:

Hotel URH Tossa de Mar 3*
Giverola, 4-6, 17320 Tossa de Mar, Spanje

Tossa de Mar:

Het mooiste Badplaatsje van de COSTA BRAVA is TOSSA DE MAR, genomineerd als één van de 25 mooiste stranden in de wereld.

Tossa de Mar bestaat al sinds de Romeinse tijd en werd toen Turissa genoemd.

Een van de meest bezochte zaken in Tossa de Mar is de Vila Vella, de oude stad, die volledig door een middeleeuwse muur met vier torens en drie cilindrische wachttorens omgeven is. De Vila Vella domineert Tossa de Mar en is 70 meter hoog waardoor je een panoramisch uitzicht hebt over Tossa de Mar en de omliggende bergen.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

 • 04, 11, 13, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30 september 2019
 • 02, 04, 05, 07, 09, 11, 12, 14, 16 oktober 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.