Topper: 8 dagen genieten van de zon in Mallorca, inclusief vlucht! - vertrek maart en april

179

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een standaard studio):

  • 8 dagen, 7 nachten in het driesterrencomplex Globales Verdemar (beoordeling 8,5/10)
  • Verblijf in een standaard tweepersoons studio
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Palma (Mallorca)
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild voor vertrek op:

  • 07, 09, 12, 19, 21, 28, 30 maart 2019
  • 02, 04 april 2019

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Indien boeking voor 1 persoon: €40 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Bagage? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Verdemar Apartments Santa Ponsa***

Verdemar Apartments Santa Ponsa in Mallorca biedt accommodatie met een eigen balkon aan zee. Het beschikt ook over een fantastisch buitenbad en een bar-restaurant. Er is ook een 24-uursreceptie aanwezig.

Het zwembad met ligstoelen en een mooi uitzicht op de Middellandse Zee nodigt uit tot een frisse duik. Ook kunt u van een heerlijke cocktail genieten in de zwembadbar van Apartamentos Globales Verdemar.

U kunt een heerlijke wandeling omlaag naar het strand van Santa Ponsa maken, met fijn, wit zand en ondiep water, perfect voor zwemmen.

Na een stevig diner in het à-la-carterestaurant van het Verdemar Hotel Santa Ponsa, kunt u een gokje wagen in het nabijgelegen casino. Ook kunt u een bezoek brengen aan een van de stijlvolle uitgaansgelegenheden van het resort, of uit dansen gaan in een van de nabijgelegen resorts in Magaluf of Palma Nova. Het Apartamentos Verdemar verzorgt een busdienst naar aangrenzende dorpen in de buurt.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Adres

Ramon de Moncada, 14, 07180 Santa Ponça, Spanje

Deze waardebon kan ingeruild voor vertrek op:

  • 07, 09, 12, 19, 21, 28, 30 maart 2019
  • 02, 04 april 2019

Dit alles op basis van beschikbaarheid, in overleg met de aanbieder. Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.