Topveiling: 8 dagen pure verwennerij in Rhodos, verblijf in een 2* hotel met beoordeling 8/10 - inclusief vlucht (vertrek in mei en juni)

219

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

 • 8 dagen, 7 nachten in het 2* Hotel Telhinisis
 • Verblijf in een standaard tweepersoonskamer
 • Vlucht heen en terug: Charleroi - Rhodos
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019 - Let op: deze vakantie moet uiterlijk 15/12 gereserveerd worden. Lastminute aanvragen zijn mogelijk, mits supplement.
 • 22 en 29 mei 2019
 • 02, 05, 12, 16, 23 juni 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Meer bagage? zie 'Meer informatie'
 • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht
 • Prijs kinderen op aanvraag

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Telhinis Hotel **

Het Telhinis Hotel bevindt zich in de badplaats Faliraki en het beschikt over een groot zwembad en kamers met een eigen balkon. Er is gratis WiFi in de hele accommodatie, die ook gratis privéparkeergelegenheid biedt.

De lichte, frisse kamers van het Telhinis hebben kamerhoge ramen. Ze zijn voorzien van hier een minibar en een eigen badkamer met een bad of een douche.

De bar in het hotel is de hele dag door geopend, heeft een biljarttafel en serveert hapjes, drankjes en cocktails.

Het Telhinis Hotel ligt op slechts 800 meter van het strand van Faliraki. Het vindt zich op 15 minuten rijden van Rodos-stad en op 35 km van het prachtige Lindos.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
 • 22 en 29 mei 2019
 • 02, 05, 12, 16, 23 juni 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.