Topper 8 dagen in 3* Aparthotel Quinta Das Figueirinhas & Quintinha Village - Algarve, inclusief vlucht - vertrek in april of mei

189

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een 1 kamer appartement ):

  • 8 dagen, 7 nachten in het 3* Aparthotel Quinta das Figueirinhas
  • Verblijf in een standaard 1 kamer appartement
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Faro
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
  • 02, 03, 04, 17, 18, 30 april
  • 01, 02, 08, 09, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 21, 23, 29 mei

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Bagage? zie 'Meer informatie'
  • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Aparthotel Quinta das Figueirinhas *** (beoordeling 8,5/10)

Quinta das Figueirinhas is gevestigd in witgeschilderde gebouwen op slechts 800 meter van het Senhora da Rocha-strand. Het biedt landschapstuinen, een groot zwembad en lichte appartementen met eigen kookgelegenheid.

U wandelt in 10 minuten naar kliffen met een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan heeft. Om het uur rijdt er een gratis minibus naar Armação de Pêra. De luchthaven van Faro ligt op 30 minuten rijden.

De ruime appartementen van Quinta Figueirinhas zijn voorzien van een balkon, grote ramen, een kitchenette en een lichte inrichting met kleurrijke spreien. De snackbar van het hotel serveert een verscheidenheid aan lichte maaltijden. De appartementen met 1 en 2 slaapkamers bevinden zich in aparte gebouwen op het complex.

Het grootste buitenzwembad ligt op een steenworp afstand van het kinderzwembad. Tot de sportfaciliteiten van het Hotel Quinta Das Figueirinhas behoren onder meer een grasveld voor volleybal en een biljarttafel. Ook kunt u ter plaatse een auto huren. In het restaurant van het hotel wordt dagelijks een ontbijt geserveerd.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
  • 02, 03, 04, 17, 18, 30 april
  • 01, 02, 08, 09, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 21, 23, 29 mei

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Voor informatie over extra opties en/of resevering dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.