Nieuw: 8 dagen Chalkidiki, het verborgen paradijs van Griekenland - verblijf in een 3* hotel - Inclusief vlucht en ontbijt - Vertrek in juni

289

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 8 dagen, 7 nachten in het 3* Hotel Stamos
  • Verblijf in een standaard 2 persoonskamer
  • Logies
  • Heerlijk ontbijtbuffet
  • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Thessaloniki
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
  • 04, 05, 09, 10, 11, 12, 13 juni 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Indien boeking voor 1 persoon: € 40 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Stamos - beoordeling 8,4/10:

Deze accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand. Het Stamos Hotel ligt op 300 meter van het Varkes strand, in het Afitos. Dit dorp ligt op een klif in Chalkidiki. Het gehele hotel beschikt over airconditioning. Er is een zwembad met bar, een ontbijtruimte en een terras.

Stamos biedt comfortabele en volledig uitgeruste kamers met balkon, satelliettelevisie, een koelkast, een kluisje en een kitchenette. Verscheidene kamers bieden ook een prachtig uitzicht op zee.

De receptie is open van 09.00 tot 24.00 uur. Het biedt diensten als taxivervoer, een dagelijkse schoonmaakservice en roomservice.

In Afitos krijgen bezoekers de kans het Museum voor Volkskunde, de ruïnes van het oude Afitis en de bronnen van Vrysitsa en Moudounou te bezoeken.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Afitos.

Contact gegevens hotel:

Afitos 63077, Kassandra, Chalkidiki (halkidiki) - 63077 - Afitos (athitos), Kassandra - Afitos, Halkidiki - Griekenland

Bagagekosten:

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

  • 03, 06, 08, 10, 14, 15, 21, 22, 23 mei 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.