Geniet van de zon op Malta, Meliehha - Verblijf in een 4* hotel, inclusief vlucht en transfers - vertrek in mei

349

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 8 dagen, 7 nachten in 4* hotel Paradise Bay Resort
  • Verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Vlucht heen en terug: Brussel Charleroi - Malta
  • Verblijf op basis van kamer en ontbijt
  • Transfer tussen de luchthaven van Malta en het hotel heen en terug
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

  • 04, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20 mei 2019

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Indien boeking voor 1 persoon: €200 supplement

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
  • Meer bagage per persoon? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Paradise Bay Hotel 4*

Deze accommodatie ligt op 6 minuten lopen van het strand. Paradise Bay Hotel biedt kamers met een balkon met uitzicht op zee, 3 buitenbaden en ruime zonneterrassen. De kamers zijn ook voorzien van een satelliet-tv en een kleine koelkast. Het hotel biedt uitzicht op de eilanden Gozo en Comino.

Gedurende de zomer kunnen gasten genieten van het privéstrand van Paradise Bay Hotel. Watersporten en duikcursussen door gekwalificeerde instructeurs zijn het hele jaar door beschikbaar. Het verwarmde binnenzwembad is geopend tijdens de koudere maanden.

Alle kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken. Het hotel beschikt over een toegewijd team van meertalige medewerkers. Deze medewerkers zijn gasten altijd graag van dienst.

Er wordt elke dag een uitgebreid Engels ontbijt geserveerd. Lunch en diner zijn beschikbaar als uitgebreid, mediterraan buffet en een à-la-cartemenu is ook beschikbaar. Gasten die met vrienden willen dineren, krijgen korting in het restaurant. Gratis drankjes, inclusief lokale wijnen en bier, worden de hele dag door geserveerd.

Op verzoek kunnen gasten gebruikmaken van de ontspannende hot tub en sauna. De accommodatie bied tevens korting op de eigen massagebehandelingen. Het hotel beschikt over 4 vergaderzalen die geschikt zijn voor maximaal 180 personen. Nabij het hotel stopt een bus met verbindingen naar de haven, vanwaar het eiland Gozo is te bereiken.

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is inbegrepen in deze pakketreis.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.