Nieuw: 8 dagen Chalkidiki, het verborgen paradijs van Griekenland - verblijf in een 4* hotel - Inclusief vlucht - vertrek in mei

299

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 8 dagen, 7 nachten in het 4* NAIAS BEACH HOTEL
  • Verblijf in een standaard 2 studio 2 personen
  • Logies
  • Heerlijk ontbijtbuffet
  • Gratis parking
  • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Thessaloniki
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
  • 03, 06, 08, 10, 14, 15, 21, 22, 23 mei 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Indien boeking voor 1 persoon: € 40 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Naias Hotel Beach Hotel 4*:

Naias Hotel is in één van de meest populaire toeristische resorts in Halkidiki. Het hotel biedt kwalitatief hoogwaardige diensten en moderne voorzieningen. Het de ideale plek voor ontspanning, zowel voor koppels en gezinnen. Het hotel is gebouwd aan de voorkant van het strand, gelegen op slechts 200 meter van het centrum van het dorp Hanioti, waar u restaurants, cafés, bars, etc te vinden.

Het hotel beschikt over 65 kamers, studio's en appartementen met uitzicht op de zee of de tuinen. Alle kamers beschikken over airconditioning, tv, telefoon, kluis, haardroger, badkamer en een volledig uitgeruste keuken.

De studio's zijn perfect voor koppels, met twee eenpersoonsbedden erts een tweepersoonsbed en een slaapbank, terwijl de appartementen bestaan ​​uit een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en een woonkamer, waardoor ze ideaal zijn voor maximaal 5 personen families.

De ruime studio's en appartementen, samen met de twee zwembaden en de bar-restaurant, recht tegenover het strand, staan ​​klaar om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Contact gegevens hotel:

http://www.naiashotel.gr/frontend/index.php?chlang=EN

Bagagekosten:

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan enkel de max 10kg handbagage, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

  • 03, 06, 08, 10, 14, 15, 21, 22, 23 mei 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.