3 dagen Attractie- en Vakantiepark Slagharen (NL) - 2 volwassenen + 4 kinderen - inclusief ontbijt

189

Uw arrangement voor 2 volwassenen en 4 kinderen:

 • 2 overnachtingen in een Cowboy Cottage voor 6 pers. (2 volwassenen en max. 4 kinderen)
 • 2 x heerlijk ontbijt buffet voor max. 6 personen
 • 3 dagen gratis toegang tot alle attracties, shows en entertainment 's avonds
 • 3 dagen gratis toegang tot het waterpark Aqua Mexicana & het buitenzwembad Sunny Beach
 • Bedlinnen voor 6 personen inbegrepen
 • Gratis parking nabij de vakantiewoning
 • Aankomst mogelijk vanaf 14u, vertrek voor 10u
 • Meerdere waardebonnen combineren is mogelijk

Mogelijke vertrekdata:

 • Aankomst mogelijk op maandag, woensdag of vrijdag.
 • De bon kan gebruikt worden op onderstaande data (op basis van beschikbaarheid):

  - 22 september 2016 tot 9 oktober 2016
  - 24 oktober 2016 tot 30 oktober 2016
  - Elk weekend tussen 04 november 2016 en 11 december 2016
  - 16 december 2016 tot 23 december 2016
  - 01 april 2017 tot 09 april 2017

Exclusieve (verplichte) kosten

 • € 25 administratiekost Biedmee.be
 • € 5,50 lokale toeristenbelasting per nacht per accomodatie

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aanbod in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Attractiepark Slagharen (NL)

Attractiepark Slagharen biedt meer dan veertig spannende attracties. Beleef een avontuur in Wild West Adventure, ga over kop in de Flying Cloud of zoek de hoogte op in het Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekends, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Met zoveel attracties en entertainment heb je aan één dag Slagharen niet genoeg. Wil jij niets missen, dan kan je blijven slapen! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen. Als je ’s morgens wakker wordt, stap je vanuit je woonkamer zo in de achtbaan of in het reuzenrad. De accommodaties liggen letterlijk naast de attracties. Dat betekent dat de kinderen lekker hun gang kunnen gaan, terwijl papa en mama nog even rustig een kop koffie drinken op het terras.

Cowboy Cottage:

De Cowboy Cottage’s liggen in het attractiepark. De Cowboy Cottage is in 2016 volledig gerenoveerd en gethematiseerd in Wild West sferen. Vanuit je woonkamer sta je zo in het attractiepark. Wat wil je nog meer? Alle Cowboy Cottage's zijn vrijstaand.

Waterpark Aqua Mexicana:

Ben jij een echte waterrat? Kom dan naar Slagharen en ontdek de wereld van waterpret in Aqua Mexicana!

In 2015 is het nieuwe waterpark Aqua Mexicana geopend. In Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Met de komst van het nieuwe waterpark bieden we onze bezoekers een weergaloos avontuur! In het 5200 m2 gebied kan jong en oud volop genieten. Het waterpark is een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties, zowel binnen als buiten.

Er zijn 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animatie. Daarnaast heeft het waterpark een bubbelbad voor 70 personen, uniek in Nederland! Natuurlijk is ook aan de jongste waterliefhebbers gedacht. Zij kunnen zich vermaken in één van de waterspeelplaatsen en van de glijbaan roetsjen of onder het watergordijn door rennen. Dat allemaal terwijl papa en mama heerlijk op het terras aan het genieten zijn van een hapje en een drankje. Aqua Mexicana is een heus avontuur voor de echte waterliefhebbers!

ImpressieNa verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!). Met deze voucher kan u uw arrangement inplannen.