8 dagen genieten van de Costa Del Sol, inclusief vlucht - verblijf in hotel ZEN AIRPORT - Vertrek in mei

199

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 8 dagen, 7 nachten in het Hotel Zen Aiport
  • Verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Malaga
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019.
Let op: deze vakantie moet uiterlijk 4 weken voor vertrek gereserveerd worden. Lastminute aanvragen zijn mogelijk, mits supplement.

  • 07, 08, 09, 10, 11, 14, 15, 16, 20, 22 mei 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
  • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
  • Meer bagage per persoon? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Hotel Zen Airport ***

Hotel Zen Airport ligt in Torremolinos en heeft een verwarmd buitenzwembad en 2 terrassen. De kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Er is een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven en het strand beschikbaar.

De kamers van Hotel Zen Airport zijn gebouwd rond een patio. Sommige kamers hebben een moderne inrichting en andere bevinden zich in het klassiek Andalusische gedeelte van het hotel. Alle kamers beschikken over een televisie en een eigen badkamer.

Hotel Zen Airport wordt omgeven door een tropische tuin en biedt uitzicht op de zee. Op het terras zijn snacks verkrijgbaar en u kunt een drankje nemen in de bar bij het zwembad. Het restaurant-pizzeria is het hele jaar door geopend. Het hotel heeft een fitnessruimte, een recreatieruimte en een speeltuin voor kinderen.

Het hotel ligt op 300 meter van het treinstation La Colina en op 4 haltes van de luchthaven van Málaga, 4 km verderop. Er is een bushalte op minder dan 50 meter afstand. De stranden van de Costa del Sol bevinden zich op 1,5 km van het hotel. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van privéparkeergelegenheid.

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:

  • 07, 08, 09, 10, 11, 14, 15, 16, 20, 22 mei 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.