8 dagen genieten van Benidorm verblijf in Apartamentos Paraiso 10 (beoordeling 8,5/10), inclusief vlucht - vertrek mei

289

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonsappartement):

 • 8 dagen, 7 nachten in Apartamentos Paraiso 10 - 3*
 • Verblijf in een standaard tweepersoonsappartement
 • Vlucht heen en terug: Brussel of Charleroi - Alicante
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019.
Let op: deze vakantie moet uiterlijk 4 weken voor vertrek gereserveerd worden. Lastminute aanvragen zijn mogelijk, mits supplement.

 • 03, 07, 11, 14, 18, 21, 31 mei 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be
 • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht
 • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen.

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
 • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
 • Bagage? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Apartamentos Paraiso 10 - 3*

Deze accommodatie ligt op 10 minuten lopen van het strand. Apartamentos Paraiso 10 beschikt over een buitenzwembad, een kinderzwembad en een zonneterras. Hier verblijft u in het centrum van Benidorm, op 10 minuten loopafstand van het Levante-strand. Er zijn een bar en een 24-uursreceptie aanwezig.

Elk appartement biedt een woonruimte met een satelliet-tv. In de keuken vindt u een kookplaat, een microgolfoven en een waterkoker.

Bij de snackbar kunt u lichte snacks bestellen. U treft er ook pooltafels aan en een satelliet-tv. In de omgeving van Apartamentos Paraiso 10 zijn tal van restaurants, bars en winkels gevestigd.

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:

 • 03, 07, 11, 14, 18, 21, 31 mei 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.