8 dagen genieten van de zon in Lanzarote, inclusief vlucht! - vertrek in mei en juni

239

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonsappartement):

  • 8 dagen, 7 nachten in Apartamentos Lanzarote Paradise *** (beoordeling 8/10)
  • Verblijf in een 1 kamer appartement/studio
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Lanzarote
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild voor vertrek op:

  • 08, 12, 15, 19, 29 mei 2019
  • 02, 05, 09, 12, 16, 19 juni 2019

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Indien boeking voor 1 persoon: €35 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Meer bagage? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Apartamentos Lanzarote Paradise ***

Apartamentos Lanzarote Paradise ligt in de rustige omgeving van Costa Teguise op Lanzarote. De accommodatie biedt 2 zwembaden voor volwassenen, 2 zwembaden voor kinderen en een gratis pendeldienst naar het centrum en het strand Las Cucharas.

De appartementen van Apartamentos Lanzarote Paradise zijn voorzien van een lounge met een slaapbank en een gratis hd-tv. Elke kamer heeft een kitchenette met een broodrooster, een waterkoker en een koffiezetapparaat. De appartementen hebben allemaal een eigen balkon, waarvan de meeste uitzicht bieden op de zee of het zwembad.

De accommodatie biedt een snackbar en de Volcano Bar heeft biljart-, tafelvoetbal- en tafeltennistafels. Er wordt regelmatig live-amusement verzorgd.

Het waterpark Aquapark, de golfbaan van Costa Teguise en de (paddle) tennisclub Santa Barbara bevinden zich allemaal in de buurt bij de accommodatie. Het centrum van Arrecife ligt op 15 minuten rijden en u rijdt in ongeveer 20 minuten naar de luchthaven van Lanzarote.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Adres

Apartamentos Lanzarote Paradise ***
Argentina, 318, 35508 Costa Teguise, Spanje

Deze waardebon kan ingeruild worden op:

  • 08, 12, 15, 19, 29 mei 2019
  • 02, 05, 09, 12, 16, 19 juni 2019

Dit alles op basis van beschikbaarheid, in overleg met de aanbieder. Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.