Hotels Spanje

Alle Spanje veilingen

1 - 7 van 7 veilingen
 • Topper - 3 daagse Citytrip Barcelona - de stad van Gaudí - inclusief vlucht! (berperkte plaatsen)

  Spanje - Barcelona - Ontdek Barcelona, een stad die bruist van de energie! Begin je bezoek op de Plaza Catalunya en ontdek de talloze prachtige gebouwen en pleintjes. U verblijft in een hotel Amrey Sant Pau, op 10 minuten lopen van de Sagrada Familia. Hotel Amrey Sant Pau heeft een beoordeling van maar liefst 8/10.

  Huidig bod: 99 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Madrid - Verblijf in een 3* hotel - inclusief ontbijt en vlucht

  Spanje - Madrid - Madrid, de bruisende hoofdstad van Spanje die zo veel te bieden heeft. Je hebt er de adembenemende architectuur, bedrijvige pleinen, gezellige straten en uiteraard de enorm rijke geschiedenis die je er voelt. De perfecte combinatie dus voor een citytrip. Verblijf in het 3* Hotel Silken Torre Garden van waar je met de bus en metro in geen tijd in bruisende stadscentrum geraakt.

  Huidig bod: 139 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Valencia - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - inclusief vlucht

  Spanje - Valencia - Deze op twee na grootste stad van Spanje staat niet alleen bekend om de sinaasappels en de paella, maar ook om bv. de honderd klokkentorens. Naast de prachtige historische gebouwen is Valencia bekend als bruisende stad vol leuke terrasjes, restaurants en niet te vergeten: brede zandstranden. U verblijf in het 3* hotel VillaCarlos.

  Huidig bod: 109 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Barcelona - de stad van Gaudí - inclusief vlucht!

  Spanje - Barcelona - Ontdek Barcelona, een stad die bruist van de energie! Begin je bezoek op de Plaza Catalunya en ontdek de talloze prachtige gebouwen en pleintjes. U verblijft in een 3* hotel Travelodge Hospitalet, voorzien van alle faciliteiten om jouw een heerlijk verblijf te bezorgen!

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • Vroegboekveiling - 8 dagen genieten van de zon in Mallorca, inclusief vlucht! - vertrek mei

  Spanje - Mallorca - Cala d'Or is een van de bekendste vakantiebestemmingen van Mallorca. De badplaats beschikt over een aantal baaien met kleine, gezellige zandstranden. Dat maakt Cala d'Or zo populair. U verblijft in Hotel Sol Cala d´Or Apartamentos ***, een mooi complex waar de appartementen de typische witte Ibiza-huizen stijl hebben.

  Huidig bod: 299 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Barcelona - inclusief begeleide stadswandeling en vlucht

  Spanje - Barcelona - Ontdek Barcelona, een stad die bruist van de energie! Begin je bezoek op de Plaza Catalunya en ontdek de talloze prachtige gebouwen en pleintjes. U verblijft in een 3* hotel Travelodge Hospitalet. In deze citytrip zit ook een 2uur-durende wandeling met Nederlandstalige begeleiding inbegrepen.

  Huidig bod: 179 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Barcelona - inclusief begeleide Fietstocht en vlucht

  Spanje - Barcelona - Ontdek Barcelona, een stad die bruist van de energie! Begin je bezoek op de Plaza Catalunya en ontdek de talloze prachtige gebouwen en pleintjes. U verblijft in een 3* hotel Travelodge Hospitalet. In deze citytrip zit ook een 2uur-durende fietstocht met Nederlandstalige begeleiding inbegrepen.

  Huidig bod: 189 Doe een bod
1 - 7 van 7 veilingen