Shopping-special: verblijf 3 dagen nabij Maastricht, incl. ontbijt (2 pers.)

149

Uw arrangement voor 2 personen:

  • welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen
  • 10% korting in het restaurant van het hotel
  • Gratis gebruik van de fitness faciliteiten in het hotel
  • Gratis parking
  • Gratis stadsplan van Maastricht
  • VIP-uitnodiging voor Maasmechelen Village Outlet Centre (extra kortingen in veel winkels)
  • Kortingskaart voor de McArthur Glen Outlet Centre in Roermond (korting max. 5 winkels per dag)

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 1 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Van der Valk Hotel Stein Urmond

Dit met een Green Key bekroonde hotel biedt kamers met een zithoek en balkon op slechts 20 minuten rijden van Maastricht. Hotel Stein Urmond beschikt over een fitnesscentrum, een solarium en een bar met open haard. WiFi is gratis.Elke kamer van dit hotel biedt een flatscreen-tv met satellietzenders en een privébadkamer met een bad en een aparte douche.

In het restaurant van het Van der Valk Hotel Stein Urmond kunt u genieten van seizoensgebonden maaltijden bereid met biologische ingrediënten. De bar schenkt tal van bieren, whisky's en cocktails, zowel binnen als buiten op het terras.

Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op iets meer dan 15 minuten rijden van het Van der Valk Hotel Stein. U rijdt in 30 minuten naar Aken, net over de Duitse grens. Er is gratis openbare parkeergelegenheid op het terrein.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Urmond! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

Contactgegevens hotel:

Van der Valk Hotel Stein Urmond
Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond, Nederland

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.