3 dagen aan de Noordzee in Bergen (NL), incl. ontbijt (2 pers.)

99

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen voor 2 personen in standaard kleine kamer
  • Gratis WiFi
  • Upgrade naar een betere kamer bij beschikbaarheid tegen betaling mogelijk

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte van 01-09-2018 t/m 15-04-2019 geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). In het hoogseizoen als Last-minute boekbaar. Niet tijdens feestdagen.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Fiets huren in het hotel mogelijk: € 8.50 per dag.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Anno 1900

Het hotel Anno 1900 is een knus en gezellig familiehotel op een top locatie. Hotel 1900 is gesitueerd in het centrum van het pittoreske BERGEN, in een rustig zijstraatje, onder de hoge bomen en… hier scheen het geluk bereikbaar, aldus een bekend Bergens dichter !

Er zijn 60 kamers….voor 1 tot 5 personen en twee appartementen. De kamers zijn gesitueerd op de begane grond, in de tuin, of in de twee met veel liefde verbouwde panden van twee etages. Hier zijn nog de ouderwetse karakters van de villa’s behouden. Wij houden van een ongedwongen gezellige sfeer, waar de gast zich snel thuis zal voelen. De leuke kamers zijn allemaal verschillend en er is geen lift. Bent u slecht ter been vraag dan om een kamer op de begane grond. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van douche en/of bad, toilet en tv en internetverbinding.

Bij de receptie zijn kaarten met fietsroutes en wandelkaarten. U kunt zowel in het dorp en ook bij hotel anno 1900 een fiets huren. De fietsen zijn nieuw en worden goed onderhouden.Voor de mountainbikes is er een geweldig parcours door de duinen.

Contactgegevens hotel:

Hotel anno 1900
Russenweg 3-5, 1861 JN Bergen, Nederland
Tel: +31(0)72 5812771

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).