2 dagen Valkenburg voor slechts €33 (2 pers.)

33

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 overnachting voor 2 personen in een comfortabele 2 pers. kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet is niet inbegrepen (bijboeken is mogelijk tijdens de reservatie - ontbijt niet verplicht)
  • Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee (excl. kinderbed)

Periode:

Aankomst is mogelijk tot 31 december 2018, reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • Tax and handling fee (verschilt per hotel) te voldoen bij aankomst
  • € 5 reserveringskosten (te voldoen tijdens de reservatie op de actiepagina)
  • € 5 toeslag per persoon per nacht bij verblijf in een 4-sterren hotel

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Weekendtoeslag (verblijf op vrijdag en/of zaterdag) voor € 10 p.p.p.n.

Actievoorwaarden:

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel voor deze actie heeft.
De voucher die je ontvangt is een hotelvoucher waarmee je in 1 van waarmee je in één van de ruim 85 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels in Nederland (uitgezonderd Fletcher Boutique Hotel Duinoord en Fletcher Hotel Amsterdam) een hotelovernachting kan reserveren. De voucher die je ontvangt verleent je geen exclusief verblijfsrecht in het hotel vermeld in deze veiling. Indien het hotel van jouw voorkeur geen beschikbaarheid heeft, kan je in een ander hotel naar keuze terecht. Elk hotel heeft wel een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar. Boeken kan vanaf maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Elke gewonnen veiling geeft recht op 1 hotelovernachting voor 2 personen. Meerdere vouchers/veilingen gebruiken om langer te verblijven mag tot een max. van 3 overnachtingen (3 veilingen). Boeken op Nederlandse feestdagen is niet mogelijk, bovendien is deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Fletcher Hotels.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten". De voucher die je ontvangt is een hotelvoucher waarmee je in één van de ruim 85 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels in Nederland (uitgezonderd Fletcher Boutique Hotel Duinoord en Fletcher Hotel Amsterdam) een hotelovernachting kan reserveren. Je hoeft deze voucher dus niet specifiek voor deze bestemming te gebruiken

Hotel Valkenburg***

Fletcher Hotel Valkenburg heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd en weldadig verblijf. Het hotel ligt in een rustig straatje, aan de rand van het Ravensbosch en op loopafstand van het centrum van Valkenburg.

Het fraaie Hotel Valkenburg is geheel uit Oud Limburgs rood opgetrokken en voorzien van oude mergelstenen. Van binnen is het hotel juist modern en comfortabel ingericht. Een extra moderne luxe van Hotel Valkenburg is dat u overal in het hotel gratis draadloos kunt internetten.

Het hotel beschikt verder over een grote moderne lounge met heerlijke open haard. Uiteraard is er ook een bar aanwezig. Tevens beschikt het hotel over een eigen parkeerterrein.

Impressie

Adres

Fletcher Hotel Valkenburg
Bosstraat 2-6
6301 HM Valkenburg
Nederland
Telefoon: 003143-6012033

Reserveren kan via de actiewebsite die je samen met je vouchercode via e-mail ontvangt na verwerking van jouw betaling.