2 dagen naar de Veluwse Bossen voor slechts €33 (2 pers.)

33

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 overnachting voor 2 personen in een comfortabele 2 pers. kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet is niet inbegrepen (bijboeken is mogelijk tijdens de reservatie - ontbijt niet verplicht)
  • Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee (excl. kinderbed)

Periode:

Aankomst is mogelijk tot 31 december 2018, reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • Tax and handling fee (verschilt per hotel) te voldoen bij aankomst
  • € 5 reserveringskosten (te voldoen tijdens de reservatie op de actiepagina)
  • € 5 toeslag per persoon per nacht bij verblijf in een 4-sterren hotel

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Weekendtoeslag (verblijf op vrijdag en/of zaterdag) voor € 10 p.p.p.n.

Actievoorwaarden:

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel voor deze actie heeft.
De voucher die je ontvangt is een hotelvoucher waarmee je in 1 van waarmee je in één van de ruim 85 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels in Nederland (uitgezonderd Fletcher Boutique Hotel Duinoord en Fletcher Hotel Amsterdam) een hotelovernachting kan reserveren. De voucher die je ontvangt verleent je geen exclusief verblijfsrecht in het hotel vermeld in deze veiling. Indien het hotel van jouw voorkeur geen beschikbaarheid heeft, kan je in een ander hotel naar keuze terecht. Elk hotel heeft wel een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar. Boeken kan vanaf maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Elke gewonnen veiling geeft recht op 1 hotelovernachting voor 2 personen. Meerdere vouchers/veilingen gebruiken om langer te verblijven mag tot een max. van 3 overnachtingen (3 veilingen). Boeken op Nederlandse feestdagen is niet mogelijk, bovendien is deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Fletcher Hotels.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten". De voucher die je ontvangt is een hotelvoucher waarmee je in één van de ruim 85 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels in Nederland (uitgezonderd Fletcher Boutique Hotel Duinoord en Fletcher Hotel Amsterdam) een hotelovernachting kan reserveren. Je hoeft deze voucher dus niet specifiek voor deze bestemming te gebruiken

Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos***

Het 3-sterren hotel is geheel gerenoveerd. De hotelkamers, het restaurant, de receptie en de lounge; alles is verbouwd en voorzien van een nieuw interieur met een frisse uitstraling.

De Veluwe leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten. Voor uitstapjes bent u hier ook aan het juiste adres. Bezoek bijvoorbeeld De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo met haar mooie tuinen. Winkelsteden Apeldoorn en Arnhem zijn ook op korte afstand gelegen.

Het knusse hotel ademt de sfeer van gastvrijheid en staat garant voor een aangenaam verblijf. In het vernieuwde restaurant wordt u verrast door de culinaire hoogstandjes van chef-kok Willem Demmer en zijn witte brigade

Adres:

Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Arnhemseweg 520
7361 CN Beekbergen

Nederland

Reserveren kan via de actiewebsite die je samen met je vouchercode via e-mail ontvangt na verwerking van jouw betaling.