6 heerlijke dagen in Toscane incl. half pension (2 pers)

269

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • Half Pension in een restaurant op 300 meter van het hotel: Keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en een dessert (drankjes niet inbegrepen)
  • 1 kind tot 3 jaar gratis bij ouders op de kamer
  • Gratis Wifi
  • Gratis parking, op 100 meter van het hotel
  • Kleine huisdieren zijn toegelaten

Data:

Dit aanbod is na datum uitgifte geldig van 1 juli tot 30 oktober 2019 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Een combinatie van meerdere waardebonnen is mogelijk.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • toeristenbelasting bedraagt € 0,70 p.p.p.d., bij aankomst te voldoen.

Exclusieve (optionele) kosten:

  • € 15- per dag voor parking in een garage indien gewenst (gratis parkeren op straat kan wel)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten". Een combinatie van meerdere waardebonnen is niet mogelijk.

Hotel Petit Chateau

Het geheel gerenoveerde Art Nouveau herenhuis is ingericht met antieke meubels en luxe stoffen. De 8 met airconditioning voorziene kamers beschikken over een minibar, kluis, gratis wi-fi-verbinding, sat-televisie met DVD-speler, bureau, telefoon, haardroger en een radiowekker. Enkele kamers zijn voorzien van een whirlpool. `s Avonds kunt u aan de bar van een lekker drankje genieten. Het vriendelijke personeel van het hotel Petit Chateau helpt graag bij de planing van uitstapjes, het bezorgen van tickets, het organiseren van de shuttleservice van en naar het vliegveld of van en naar de treinstations Pisa en Florence.

Toscane wordt beschouwd als de wieg van de Renaissance. In de steden Florence, Pisa en in de talrijke kleine dorpjes kunt u de architektonische meesterwerken bewonderen. Florence is de hoofdstad en het culturele centrum van de Toscane. Één van de speciale attracties in Florence is onder andere de kathedraal en de klokkentoren. Of bezoek eens Pisa, ca. 55 km van het hotel vandaan. U mag de bezienswaardigheden van Pisa, zoals de Piazza dei Miracoli met de bekende scheve toren, de doopkapel en vele verdere waardevolle monumenten niet missen.

Contactgegevens hotel:

Hotel Petit Chateau
Viale Rosselli, 10
50016 Montecatini Terme (PT)
Italië

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met het desbetreffende partner om een reservering te maken.