Hotels Rijn - Moezel

Ontdek de beste hotelkamerveilingen in de Rijn - Moezel. Bied nu gratis mee op een hotelarrangement naar de Rijn - Moezel en bespaar tot 70%.

Alle Rijn-Moezel veilingen

1 - 3 van 3 veilingen
 • 3 dagen natuur en wellness aan de Moezel incl. ontbijt (2 pers.)

  Duitsland - Moezeldal - Het pittoreske Parkhotel Bad Bertrich ligt in het Duitse kuuroord Bad Bertrich. Het hotel is omgeven door de ongerepte natuur en is omgeven door een prachtige kuurtuin. Het hotel met traditie, met restaurant en wellnessafdeling tegenover de beroemde Vulkaaneifel-Therme.

  Huidig bod: 134 Doe een bod
 • 3 dagen wellness en fitness in een 4**** in Wesel aan de Rijn (2 pers.)

  Duitsland - Wesel - Eén stap in het 4 **** Hotel Haus Duden en u waant zich in een andere wereld: In het historische landgoed Bossigt in Wesel vindt u nu een bijzonder hotel. Tijdens je verblijf kan je genieten van de natuur, cultuur en veel meer. Van hieruit kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Kortom, dit hotel heeft alles in huis!

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 4 dagen genieten bij het natuurpark Hunsrück-Nahe - inclusief 4 gangen menu (2 pers.)

  Duitsland - Halsenbach-Ehr - In een schilderachtige omgeving bevindt zich het 3* Landgasthaus Alter Posthof (beoordeling 8,5/10). Dit hotel vormt de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar het prachtige platteland van Hunsrück, en de rivierdalen van de Rijn en de Moezel.

  Huidig bod: 159 Doe een bod
1 - 3 van 3 veilingen