3 wellnessdagen in het SPAradijs in het mooie Ahrdal (2 personen) - inclusief ontbijt

159

Uw arrangement voor 2 personen:

 • 2 overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer
 • 2 x deelname aan het ontbijtbuffet
 • Een fles mineraalwater op uw kamer
 • Gratis gebruik van de wellnessomgeving
 • Gratis gebruik van badhanddoeken en badjassen
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren
 • Late out check tot 14 uur naar beschikbaarheid

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 3 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet geldig tijdens en rondom feestdagen en evenementen. In het hoofdseizoen van augustus t/m oktober niet of alleen als last minute te boeken.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • € 25- administratiekosten Biedmee.be
 • Single supplement: 25€ per dag per persoon

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Honden 8 € per dier en nacht. Wellnessomgeving en restaurant niet toegestaan.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Maravilla Beauty Spa Hotel & Restaurant ****:

De kamers en suiten zijn met veel liefde voor details ingericht. De badkamers beschikken over een bad of een douche en hebben alles wat u nodig heeft, van nagelvijl tot badjassen. Om te kunnen genieten van de vele zonnenuren op de Sonnenberg in Bad Bodendorf, heeft elke kamer en elke Suite – type Classico- een eigen balkon.

In het restaurant Moderna kunt u de kok op de vingers kijken, want hier kunt u genieten van Open-cooking belevenisgastronomie, waarbij de heerlijkste gerechten worden getoverd. Hier kiest men voor een traditiegetrouwe keuken, waarbij men altijd open is voor culinaire invloeden uit de gehele wereld.

In Maravilla kunt u genieten van een unieke wellnessomgeving, een originele Turkse Hammam. Een bezoek is een waar feest voor lichaam en geest. Duik in een wereld van kleur, licht en klanken. Hier vindt u een speciale beleveniswereld met authentieke toepassingen in een exclusieve ambience. Het verlangen naar harmonie, vreugde en erkenning is meer dan een basisbehoefte van onze geest. Laat u zich hier verwennen en ervaar de absolute harmonie, ontspanning en voelbare schoonheid.

In Bad Bodendorf en Sinzig vindt u volop mogelijkheden voor een paar sportieve uurtjes. Thermaalbad, golf, tennis, boogschieten en veel meer, voor ieder is er wat te vinden. Uiteraard zijn er ook heerlijke fietstochten langs de Ahr of de Rijn mogelijk. In de buurt vindt u ook de wereldberoemde Nürburgring met de befaamde „Nordschleife“. Ook aan te raden zijn een bezoek aan het vrijtijdspark „Erlebnisswelt“ en een uitstapje met de smalspoorbaan „Vulkaanexpress“ in het Brohldal.

Contactgegevens hotel:

Hotel Restaurant Maravilla Beauty Spa
Hauptstr. 158, 53489 Sinzig-Bad Bodendorf, Duitsland
Tel:+49(0)26 42 / 40 00 0

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).