4 dagen natuur puur in de Zuid West Pfalts aan de Franse grens (2 pers)

199

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 3 overnachtingen in een comfortabele tweepersoons kamer
  • 3x ontbijtbuffet
  • 1 x avondeten (in het kader van halfpension)
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 1 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Aankomst is steeds op zondag, maandag of dinsdag
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single toeslag van 15€ per nacht
  • Kindje tot § jaar gratis op de kamer van de ouders
  • Extra bed € 19 per nacht.
  • Huisdieren alleen op aanvraag.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Restaurant Blick zum Maimont

Geniet van de perfecte ambiance voor een ontspannen verblijf en laat u zich verwennen. Gastvrijheid is bij dit hotel een traditie. Comfortabele kamers en een zeer goede keuken, exclusieve service en meer vindt u in dit hotel. Alle kamers beschikken over douche, wc, tv en telefoon.

In elk jaargetijde kunt van de prachtige natuur en de regionale cultuur genieten. Vergeet de zorgen van alledag en kom heerlijk bij. Wandelaars, fietsers, bikers, natuur liefhebbers, voor iedereen zijn hier vele interessante mogelijkheden.

Vanuit het hotel kunt u snel vele attracties en bezienswaardigheden bereiken. Ook de plaatsen in de omgeving bieden veel mogelijkheden. Rondom het dorp vindt u meer dan 100 km wandelwegen. Ook zijn er volop (bewegwijzerde)fietspaden. Van april tot oktober worden er regelmatige fietstochten georganiseerd.

Contactgegevens hotel:

Landgrafenstraße 32, 66996 Ludwigswinkel, Deutschland
fon: +49 (0)6393 92153-0
fax: +49 (0)6393 92153-55

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).