8 dagen genieten In Agadir, 1 van de mooiste badsteden van Marokko, inclusief vlucht! - Verblijf in een 4* hotel - vertrek in juni

239

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

 • 8 dagen, 7 nachten in het viersterrenhotel Club Almoggar Garden beach
 • Verblijf in een standaard tweepersoonskamer
 • Vlucht heen en terug: Brussel Charleroi - Agadir
 • Verblijf op basis van Logies en ontbijt
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019.

 • 04, 06, 11, 13 juni 2019
 • 28 september 2019
 • 01 oktober 2019

OPGELET: Voor een vakantie naar Agadir heb je een internationale reispas nodig

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be
 • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Half Pension toeslag: 75€ per persoon
 • All Inclusive toesla: 180 € per persoon
 • Meer bagage per persoon? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Club Almoggar Garden beach 4*

Hotel Almoggar Garden Beach ligt op een 5-hectare groot terrein en biedt 2 zwembaden, een eigen zandstrand, een spa- en fitnesscentrum en een grote tuin.

Alle kamers hebben airconditioning en een balkon met uitzicht op de zee of de tuin. Ze zijn elk voorzien van een satelliet-tv. De eigen badkamers van Hotel Almoggar Garden Beach zijn uitgerust met badjassen.

Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd op het terras van het hotel. In de bar van het hotel kunt u genieten van een drankje en er worden ook karaoke-avonden georganiseerd. De boulevard met tal van Oosterse, Italiaanse en Indiase restaurants bevindt zich op wandelafstand.

Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel en de luchthaven Al Massira d'Agadir is 27 km verderop. Het centrum van Agadir ligt op 600 meter.

Adres

Club Almoggar Garden beach 4*
Bvd Mohamed V, 80000 Agadir, Marokko

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige internationale reispas

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:

 • 04, 06, 11, 13 juni 2019
 • 28 september 2019
 • 01 oktober 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.