3 dagen naar het prachtige Praag - verblijf in een 4* - inclusief vlucht! - vertrek in april - juni

139

Uw arrangement voor 1 personen (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 3 dagen, 2 nachten in 4* Hotel Augustus et Otto
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Praag
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om 1 extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata in 2019:

Deze waardebon kan ingeruild worden voor een vertrek op:
  • 01, 03, 08 april 2019
  • 05, 10, 11, 12, 19, 23, 24, 25, 26 juni 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen
  • Indien boeking voor 1 persoon: €80 supplement

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Extra bagage (zie Meer Informatie)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Augustus et Otto ****:

Hotel Augustus et Otto is gevestigd in een gerenoveerd pand uit de 19e eeuw. Hier verblijft u op slechts 3 metrohaltes afstand van het Wenceslas-plein. De tram rijdt in 5 minuten naar de Karelsbrug. Elke kamer heeft gratis vast internet. Het metrostation Andel en het gelijknamige winkelcentrum treft u aan op 300 meter afstand.

Alle royale kamers bieden een laptopkluis, een satelliet-tv, een zithoek en een minibar. De privébadkamer is voorzien van een haardroger.

Het restaurant van dit familiebedrijf serveert zowel Tsjechische als internationale gerechten en een dagelijks buffet. Verder is er een nieuwe wijnkelder aanwezig.

Parkeren is mogelijk op een gratis en overdekt terrein. Er worden ook huurfietsen aangeboden waarmee u de omgeving kunt ontdekken. Het winkelcentrum Novy Smichov bevindt zich op 4 minuten loopafstand. Het eiland Kampa bereikt u te voet in 8 minuten vanaf Hotel Augustus et Otto.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

Mogelijke vertrekdata in 2019:

Deze waardebon kan ingeruild worden voor een vertrek op:
  • 01, 03, 08 april 2019
  • 05, 10, 11, 12, 19, 23, 24, 25, 26 juni 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.