3 daagse Citytrip Valencia - verblijf in een het centraal gelegen 4* Senator Parque Central Hotel met beoordeling 9/10 - inclusief vlucht

139

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 3 dagen, 2 nachten in Senator Parque Central Hotel 4*** (beoordeling 9/10)
  • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Valencia
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op verschillende vertrekdata in 2019:
  • 02 april 2019
  • 07 mei 2019
  • 04, 11, 13, 18 juni 2019
  • 22 oktober 2019

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen
  • Indien boeking voor 1 persoon: €25 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
  • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
  • Extra bagage (zie Meer Informatie)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

4* Senator Parque Central (beoordeling 9/10)

Het Senator Parque Central Hotel ligt in het centrum van Valencia, op 15 minuten wandelen van het station Xativa en de oude binnenstad. Dit moderne hotel biedt gratis WiFi, een fitnesscentrum en een sauna.

De geluiddichte kamers van het Senator Parque Central hebben airconditioning en een kluisje. De eigen badkamers zijn uitgerust met een haardroger en toiletartikelen. Bij aankomst ontvangt u 2 gratis flessen mineraalwater.

De eetzaal van Senator is voorzien van airconditioning en er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. Het hotel beschikt over een bar en een 24-uursreceptie.

Het is 5 km naar het strand van Las Arenas en de haven van Valencia en er stoppen regelmatig bussen aan de voorzijde van het hotel. In de omliggende straten bevinden zich vele winkels en bars. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Valencia, op 10,5 km van de accommodatie.

Adres

4* Senator Parque Central (beoordeling 9/10)
Plaza Manuel Sanchis Guarner, Eixample,
46006 Valencia, Spanje

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Valencia Bruist

Deze twee na grootste stad van Spanje staat niet alleen bekend om de sinaasappels en de paella, maar ook om bijvoorbeeld de honderd klokkentorens. Aangezien Valencia vanaf de zestiende eeuw uitgroeide tot een cultureel en universitair centrum, zijn tot op de dag van vandaag veel historische gebouwen in de oude stad bewaard gebleven.

Als liefhebber van cultuur kunt u uw hart ophalen! Het Plaza de Ayuntamiento is het levendige hart van de stad en daar staat ook het Museo de Historia. Van alle klokkentorens is de 68m hoge gotische toren van de Catedral de Santa María de Valencia de bekendste. Vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad. In de kathedraal vindt u veel kunstschatten. Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn: het Stedelijk Museum, museum Les Fallas en het gemeentehuis. Ook het operagebouw is een architectonisch hoogstandje!

Even een dagje wat minder cultuur? Ga naar een van de twee stranden gaan die Valencia rijk is: het Malvarrosa of Arenasstrand. Of maak een heerlijke wandeling langs de boulevard! Valencia is een ideale stad om cultuur en strand te combineren.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op verschillende vertrekdata in 2019:
  • 02 april 2019
  • 07 mei 2019
  • 04, 11, 13, 18 juni 2019
  • 22 oktober 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.