3 daagse Citytrip Barcelona - de stad van Gaudí - inclusief vlucht!

149

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 3 dagen, 2 nachten in 3* hotel Travelodge Hospitalet of gelijkwaardig alternatief
  • Vlucht heen en terug: Charleroi of Brussel - Barcelona
  • 10 kg handbagage per persoon
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op:
  • Dagelijks tussen 01/11/2018 en 31/03/2019 , met uitzondering van feestdagen.

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting, ter plaatse te voldoen
  • Indien boeking voor 1 persoon: €35 supplement per nacht
  • Weekendtoeslag: 25 € per persoon

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Extra bagage (zie Meer Informatie)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de speciale annulatievoorwaarden van Biedmee.be m.b.t. vliegreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren').

3* hotel Travelodge Hospitalet

Travelodge L'Hospitalet ligt tegenover het congrescentrum Fira 2 in de zakelijke wijk La Pedrosa in Barcelona. Het biedt gratis parkeergelegenheid en een cafetaria voor drankjes en snacks.

De geluiddichte kamers van het L'Hospitalet Travelodge hebben een functionele inrichting met houten vloeren en eenvoudige meubels. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, een televisie en een eigen badkamer met een bad. Tegen een toeslag kunt u in uw kamer gebruikmaken van WiFi.

Het hotel biedt een 24-uursreceptie, waardoor u in en uit kunt lopen wanneer u wilt. Vroeg inchecken en laat uitchecken is mogelijk tegen een toeslag. U kunt 30 minuten gratis gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes.

Travelodge L´Hospitalet bevindt zich op 10 minuten lopen van het park Montjuïc. Er zijn bushaltes op 5 minuten lopen van het hotel. Vanaf daar reist u met de bus in 15 min naar het centrum van Barcelona.

Adres

Botánica 25
08908 Hospitalet de Llobregat, Spanje

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan enkel de max 10kg handbagage, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

  • Dagelijks tussen 01/11/2018 en 31/03/2019 , met uitzondering van feestdagen.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.