Citytrips Spanje

Alle Spanje veilingen

1 - 4 van 4 veilingen
 • 4 daagse Citytrip Madrid - Verblijf in een 3* hotel - inclusief vlucht

  Spanje - Madrid - Madrid, de bruisende hoofdstad van Spanje die zo veel te bieden heeft. Je hebt er de adembenemende architectuur, bedrijvige pleinen, gezellige straten en uiteraard de enorm rijke geschiedenis die je er voelt. De perfecte combinatie dus voor een citytrip. Verblijf in het 3* Hotel Silken Torre Garden van waar je met de bus en metro in geen tijd in bruisende stadscentrum geraakt.

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Barcelona - de stad van Gaudí - inclusief vlucht!

  Spanje - Barcelona - Ontdek Barcelona, een stad die bruist van de energie! Begin je bezoek op de Plaza Catalunya en ontdek de talloze prachtige gebouwen en pleintjes. U verblijft in een 3* hotel Travelodge Hospitalet, voorzien van alle faciliteiten om jouw een heerlijk verblijf te bezorgen!

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Sevilla - Verblijf in een heel centraal gelegen hotel met beoordeling 8,5/10 - inclusief vlucht

  Spanje - Sevilla - De hoofdstad van Andalusië en de vierde grootste stad van Spanje heeft heel wat troeven voor jouw citytrip: De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een kort verbljif. U overnacht in Casual de las Letras Sevilla, gelegen op 10 min wandelen van de kathedraal.

  Huidig bod: 119 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Valencia - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10 - inclusief vlucht

  Spanje - Valencia - Deze op twee na grootste stad van Spanje staat niet alleen bekend om de sinaasappels en de paella, maar ook om bv. de honderd klokkentorens. Naast de prachtige historische gebouwen is Valencia bekend als bruisende stad vol leuke terrasjes, restaurants en niet te vergeten: brede zandstranden. U verblijf in het 3* hotel VillaCarlos.

  Huidig bod: 129 Doe een bod
1 - 4 van 4 veilingen