2 dagen genieten van de design hoofstad van Nederland - Eindhoven - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8,5/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel La Reine met beoordeling 8,5/10
  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer met badkamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 1 jaar na uitgifte van de waardebon, reserveren kan tot 2 maanden na uitgifte van de waardebon.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks, ter plaatste te voldoen

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel La Reine 3***

Hotel La Reine ligt aan het Wilhelminaplein in Eindhoven, op 10 minuten loopafstand van het treinstation.

Dit hotel heeft 4 verschillende kamertypes. Elke kamer heeft een eigen badkamer, gratis WiFi en een flatscreen-tv. Vanaf Hotel La Reine is het 8 minuten lopen naar het winkelcentrum van Eindhoven. Hier vindt u vele boetieks, restaurants en cafés.

U kunt tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van het nabijgelegen luxe wellness- en saunacomplex.

Het hotel is eenvoudig bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is mogelijk op het Wilhelminaplein en op de parkeerplaatsen Vogelzang en De Witte Dame.

Door de centrale ligging is City Hotel La Reine is dé uitvalsbasis om de Lichtstad en zijn omgeving te leren kennen. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het winkel- en entertainmentgebied van Eindhoven. Met een uitgebreid aanbod van winkels, warenhuizen, speciaalzaakjes, design- en conceptstores. Met de korte loopafstanden tussen de verschillende winkelgebieden én 52 koopzondagen per jaar is Eindhoven dé shopping stad van het Zuiden! Winkelen in het centrum doe je in de autovrije winkelstraten met de bekende merknamen en in het gebied De Bergen, wat ook wel het “quartier vivant” van Eindhoven wordt genoemd.

Adres

Wilhelminaplein 3, Eindhoven Centrum, 5611 HE Eindhoven, Nederland –

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.