2 dagen Shoppen in Maastricht - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8,5/10

29

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • Verblijf in het 3* hotel Kaboom Maastricht met beoordeling 8,5/10
  • 1 overnachting in een uniek hotel tweepersoonskamer met badkamer
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon kan dagelijks ingeruild worden tot 1 jaar na uitgifte van de waardebon, reserveren kan tot 2 maanden na uitgifte van de waardebon.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be
  • Single supplement: 30€ per nacht
  • Verblijfstaks 2,5€ per kamer
  • Weekendtoeslag: 15 euro per persoon

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Kaboom Maastricht *** (beoordeling 8,5/10):

Kaboom Maastricht is een uniek hotel met moderne kamers, een binnentuin en directe toegang tot het koffiehuis en het restaurant ernaast. In het gehele gebouw kunt u van gratis breedband-WiFi gebruikmaken. Deze accommodatie werd door een Nederlands tijdschrift bekroond als "Best Hotel Concept 2015".

U verblijft tegenover het centraal station van Maastricht, in de trendy buurt Wyck. Deze wijk staat bekend om zijn authentieke boetieks en speciaalzaken. De rest van de stad is ook goed bereikbaar. In slechts 10 minuten tijd wandelt u naar de oude binnenstad, het Vrijthof en de oude markt.

Elke kamer biedt 2 comfortabele Auping-bedden met hypo-allergeen beddengoed, een flatscreen-tv en een regendouche in de badkamer. U kunt uw eigen tablet meenemen en aansluiten op gratis WiFi.

Bij de 24-uursreceptie van Kaboom Maastricht is altijd iemand beschikbaar om u te helpen met in- en uitchecken. Er worden ook routebeschrijvingen aangeboden. Voor ontspannende momenten, het afronden van uw werk of een praatje met andere hotelgasten wendt u zich tot de binnentuin.

Bovendien kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten ontbijt. In de koffiebar op de begane grond verzorgen barista's verse koffie en hapjes. Op het menu van het aangrenzende restaurant staan Aziatische fusiongerechten, bijvoorbeeld sushi en halve kreeften.

Op 1,1 km afstand kunt u het Vrijthof bezoeken en op 600 meter afstand de Sint-Servaasbrug. Het conferentiecentrum MECC vindt u op 2,5 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht, op 8 km van Kaboom Maastricht. Betaald openbaar parkeren is mogelijk bij P+R Station Maastricht.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u de reservatie voor dit arrangement maken.

De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.