4 dagen romantiek in Firenze (2 pers.)

279

uw arrangement voor 2 personen:

  • Welkomstdrankje
  • 3 nachten in een tweepersoonskamer
  • 3 keer uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van fietsen voor 2 personen gedurende 2 dagen
  • Gratis gebruik van de fitness faciliteiten in het hotel

Data

Deze waardebon is na datum uitgifte 3 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder).

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, rechtstreeks contact op te nemen met het hotel.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 15 administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

San Galo Palace****

Het rustige San Gallo Palace heeft een Florentijnse tuin waarin het ontbijt wordt geserveerd als het weer het toelaat.Het hotel ligt op 15 minuten wandelen van de Accademia Gallery en biedt klassiek ingerichte kamers met parketvloer. De kamers in het San Gallo zijn voorzien van airconditioning en ingericht met rijke stoffen en lederen stoelen. Elke kamer heeft een minibar, WiFi, en een tv met satelliet-en pay-per-view kanalen. Het personeel zal u graag helpen bij het boeken van uitstapjes zoals de Uffizi Gallery, 2 km verderop. Het hotel heeft gratis fietsverhuur om het historisch stadscentrum en de omgeving van de kathedraal te verkennen.

Contactgegevens hotel:

San Galo Palace Hotel****
Via Lorenzo Il Magnifico 2
50129 Florence - Italy

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met het desbetreffende hotel om een reservering te maken.