3 daagse Citytrip naar Bologna - het culinaire hart van Italië - inclusief ontbijt en vlucht - Vertrek in maart

129

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 3 dagen, 2 nachten in het 3* Hotel Imperial
  • Verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • 2 keer uitgebreid ontbijt
  • Vlucht heen en terug: Charleroi/Brussel - Bologna
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op:

Deze waardebon kan ingeruild voor een vertrek op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag binnen de periode:

  • 01/03/19 tot 31/03/19

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Extra nacht: 35€ per persoon
  • Meer bagage? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

3* Hotel Ipmerial

Het stijlvolle, gastvrije en compleet geluiddichte Imperial Hotel is gevestigd in een modern gebouw met fitnessvoorzieningen, een wellnesscentrum en conferentiefaciliteiten. Het bevindt zich dicht bij het centrum van Bologna en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Het Imperial ligt op 1 km van de snelweg, op 2 km van het beurscentrum en op 4 km van het historische centrum en treinstation van Bologna. Het is rustig gelegen in de buurt van de ringweg van Bologna.

Het gezellige hotel is mooi en eigentijds ingericht en beschikt over lichte openbare ruimtes, ruime lounges en een grote tuin. Het is een ideale uitvalsbasis om te ontspannen tussen bezoekjes aan de bezienswaardigheden van Bologna.

De 49 geluiddichte kamers van het Imperial zijn uitgerust met prachtig meubilair, een ruime badkamer en vele uitstekende voorzieingen.

Het Imperial Hotel is een uitstekende keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de dienstverlening. De medewerkers helpen u graag met het regelen van rondleidingen, kaartjes voor het openbaar vervoer en pendeldiensten naar het beurscentrum of de luchthaven.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan enkel de max 10kg handbagage, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Adres

Hotel Imperial
Via Del Gomito 16, 40127 Bologna
Italië

Dit arrangement kan ingeboekt worden voor een verblijf met vertrek op:

Deze waardebon kan ingeruild voor een vertrek op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag binnen de periode:

  • 01/03/19 tot 31/03/19

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.