Citytrips Italië

Alle Italië veilingen

1 - 10 van 10 veilingen
 • 3 dagen naar het historische Verona in een 4* hotel (2 pers.)

  Italië - Verona - Warmte, charme en ontspanning... Dit alles vindt u in 4* AirportHotel Verona Congress & Relax. Een Design Hotel met een perfecte ligging op slechts 800m van de luchthaven Valerio Catullo. Het historische centrum van Verona is gemakkelijk te bereiken net als het Gardameer en zijn bekende pretparken.

  Huidig bod: 128 Doe een bod
 • 4 dagen naar het prachtige Venetië - verblijf in een 4* - inclusief ontbijt en vlucht!

  Italië - Venetië - Venetië is een van de meest interessante en mooie plekken op de wereld. Het 4 * Hotel La Meridiana ligt in Mogliano Ventos op een half uur rijden van Venetië. Vanuit deze regio, doordrenkt van geschiedenis en rijk aan kunst, bereik je makkelijk de prachtige steden Veneto, Padua, Venetië en Treviso.

  Huidig bod: 159 Doe een bod
 • 3 dagen Rome in het mooie 4* Hotel Sunrise (2 pers.)

  Italië - Rome - Hotel Sunrise is gelegen in de exclusieve woonwijk van Monte Sacro, niet ver van het centrum van Rome. De wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Spaanse Trappen, het Colosseum en St. Pieter’s Plein en Basiliek liggen in het centrum van Rome en zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip Milaan, verblijf in een 4* - incl. ontbijt en vlucht!

  Italië - Milaan- Milaan is dé stad in Italië van kunstgaleries, historische gebouwen, uitstekende restaurants, de beste koffie, deftige en dure winkels en natuurlijk de wereldberoemde haute couture. Je verblijft in het 4 sterren Hotel Excel Milano 3, van waaruit je makkelijk de meeste bezienswaardigheden bereikt!

  Huidig bod: 129 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip naar Rome, verblijf in een 4*, inclusief ontbijt en vlucht!

  Italië - Rome - De hoofdstad van Italië is een prachtig decor voor jouw citytrip. Bewonder de ontelbare prachtige historische gebouwen en bezienswaardigheden. Maar vergis je niet: ondanks dit oude decor zijn er maar weinig steden die zo bruisend, fris en energiek zijn als Rome. Vanuit Hotel Executive Rom 4**** bereik je makkelijk o.a. Villa Borghese!

  Huidig bod: 149 Doe een bod
 • 3 daagse Citytrip naar Rome, verblijf in een 4*, inclusief ontbijt en vlucht! (Vertrek in mei - juni 2017)

  Italië - Rome - De hoofdstad van Italië is een prachtig decor voor jouw citytrip. Bewonder de prachtige historische gebouwen en bezienswaardigheden. Maar vergis je niet: ondanks dit oude decor zijn er maar weinig steden die zo bruisend, fris en energiek zijn als Rome. Je verblijft in Hotel Latinum 4**** op loopafstand van het historisch centrum.

  Huidig bod: 199 Doe een bod
 • 3 dagen romantiek in Firenze (2 pers.)

  Italië - Firenze - Deze prachtstad word niet onterecht als de perfecte bestemming voor een Romantische Citytrip bestempeld. Het prachtige historische centrum van deze Italiaanse stad zal je helemaal laten wegdromen. Het 4* hotel San Gallo Palace bevindt zich nabij het oude centrum van Firenze nabij de belangrijkste bezienswaardigheden.

  Huidig bod: 219 Doe een bod
 • 3 dagen in Rome in een 4* Hotel direct bij het vaticaan, incl. ontbijt (2 pers.)

  Italië - Rome - Ontdek Rome, een romantische stad die bekend staat om zijn geschiedenis, cultuur en natuurlijk om de Italiaanse keuken. Je verblijft in hotel Nova Domus Hotel & Suites, een zeer populair 4* hotel in een rustige buurt, op 5 min. loopafstand van de Vaticaanse Musea en slechts op 10 min. loopafstand van het St. Pietersplein.

  Huidig bod: 159 Doe een bod
 • 4 dagen Rome in het mooie 4* Hotel Sunrise (2 pers.)

  Italië - Rome - Rome is een wereldstad met een ongekend rijke geschiedenis. Deze kan je nog altijd voelen in de vele oude gebouwen die de stad bezit, zoals het colloseum, Vaticaanstad en de Spaanse trappen. Tijdens deze citytrip verblijf je in Hotel Sunrise van waaruit je makkelijk met het openbaar tot in het stadscentrum komt.

  Huidig bod: 189 Doe een bod
 • 4 dagen romantiek in Firenze (2 pers.)

  Italië - Firenze - Deze prachtstad word niet onterecht als de perfecte bestemming voor een Romantische Citytrip bestempeld. Het prachtige historische centrum van deze Italiaanse stad zal je helemaal laten wegdromen. Het 4* hotel San Gallo Palace bevindt zich nabij het oude centrum van Firenze nabij de belangrijkste bezienswaardigheden.

  Huidig bod: 279 Doe een bod
1 - 10 van 10 veilingen