3 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde (2 personen)

115

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 3 dagen / 2 nachten in een comfortabele 2 persoonskamer
  • 2 x heerlijk ontbijtbuffet
  • Gratis internet
  • Gratis stadsplan

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 2 jaar geldig, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Aankomst donderdag, vrijdag of zaterdag. Niet geldig op feestdagen en tijdens beurzen/evenementen.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristen belasting (ter plaatse te betalen)

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Dauphin ***

Hotel Dauphin ligt in de zakenwijk La Défense, op 900 meter van het metrostation Esplanade de la Défense, dat toegang biedt tot het centrum van Parijs. Het hotel beschikt over kamers met een flatscreen-tv, Canal +-zenders en gratis WiFi via glasvezel.

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en een waterkoker.

Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in de lobby, of op de patio in de zomer. Er is ook een bar en roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. U kunt live sportwedstrijden kijken in de lobby van het hotel en u vindt verschillende restaurants en bars op loopafstand.

Het winkelcentrum Quatre-Temps ligt op 2 km van Hotel Dauphin en de U Arena bevindt zich op 10 minuten rijden. U wandelt in nog geen 10 minuten naar een station waar u een metro kunt nemen die u zonder overstappen naar de stations Champs-Élysées en Louvre-Rivoli brengt.

Adres Hotel ibis Paris Pantin Eglise:

45 rue Jean Jaurès, 92800 Puteaux, Frankrijk

Deze waardebonis na datum uitgifte 1 jaar geldig, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet geldig op feestdagen en tijdens beurzen/evenementen.