3 daagse citytrip naar Parijs, de lichtstad en stad van de liefde

60

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 3 dagen / 2 nachten in een comfortabele 2 persoonskamer
  • 2 x heerlijk Frans ontbijtbuffet
  • Gratis internet
  • Gratis water
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig tot 14/02/2020 binnen de periode november tot eind maart en van midden juli tot eind augustus. De periode van april tot 15 juli en september tot oktober is ook boekbaar, mits een extra toeslag van 30 euro per kamer per nacht. Uiteraard is alles afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). De aankomst is steeds op vrijdag of zaterdag. In augustus is een dagelijkse aankomst mogelijk. Niet geldig op feestdagen en tijdens beurzen/evenementen.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristen belasting (ter plaatse te betalen)
  • Toeslag van 30 euro per kamer per nacht indien verblijf binnen de periode april tot 15 juli en september tot oktober.
  • Single toeslag van 30 euro per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

IZZY by HappyCulture hotel (beoordeling 8,5/10) ***

Het onlangs gerenoveerde hotel IZZY by HappyCulture is de perfecte uitvalsbasis voor uw volgende reis naar Parijs, en ligt op slechts 5 minuten lopen van het metrostation Corentin Celtoin. Het kost u slechts ongeveer 15 minuten om het centrum van Parijs te bereiken.

In het hotel zelf vindt u moderne tweepersoonskamers die zijn uitgerust met een badkamer met toilet / douche of bad, haardroger, kluis, W-LAN, satelliettelevisie, een bureau en koffie- en theefaciliteiten.

Elke dag begin je met een heerlijk Frans ontbijt, waar je genoeg energie hebt om de Franse hoofdstad overdag actief te verkennen.

Elke dag van 14.00 tot 23.00 uur nodigt het hotel u uit om verfrissend vitaminewater van de dag te nuttigen.

Bovendien staat de eigen IZZY-bar van het hotel met zijn prachtige veranda tot uw beschikking. In de kleine tuin naast de deur kunt u ontspannen en bijkomen van de stedelijke drukte.

IZZY by HappyCulture hotel (beoordeling 8,5/10) ***:

3 rue Georges Marie, 92130 Issy-les-Moulineaux, Frankrijk –

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.