Citytrips Keulen

Alle Keulen veilingen

1 - 3 van 3 veilingen
 • 2 dagen genieten van de kerstsfeer in Keulen - verblijf in een 3* hotel met beoordeling 8/10

  Duitsland - Keulen - In Keulen staan u maar liefst zes bijzondere kerstmarkten te wachten: de kerstmarkten bij de Dom, op de Altermarkt en de Neumarkt, op de Rudolfplatz, de middeleeuwse kerstmarkt bij het chocolademuseum en de drijvende kerstmarkt op een schip. Vanaf de kerstboom in het midden spreiden zich als een tentdak over de hele markt lichtslingers uit tot aan de stalletjes. Kortom, een must voor de kerstliefhebber!

  Huidig bod: 34 Doe een bod
 • 2 dagen Keulen aan de Rijn incl. ontbijt vanaf €49 (2 pers.) - Actie (OP=OP)

  Duitsland - Keulen - Ontdek de prachtige cardinaalstad aan de Rijn. Het A&O Hotel Neumarkt ligt in de mooie, typisch Keulse wijk Mauritius. Het hotel beschikt over 173 modern ingerichte kamers. De centrale ligging zorgt ervoor dat het hotel uitstekend bereikbaar is en bijzonder geschikt is als uitgangspunt voor excursies naar de stad.

  Huidig bod: 49 Doe een bod
 • 3 dagen Wellness in Siegburg vlakbij Keulen-Bonn _ Verblijf in een 3***+ hotel met beoordeling 8,5/10

  Duitsland - Keulen - Bonn - Door de gunstige ligging en de uitstekende bereikbaarheid van het 3***+ Friendly Cityhotel Oktopus kan u tijdens uw verblijf heel makkelijk alle bestemmingen in de omgeving van Keulen en Bonn bezoeken. Tijdens uw verblijf in dit hotel met beoordeling 8, 5/10 krijg je gratis toegang tot de waterbeleveniswereld, de wellness en de fitness.

  Huidig bod: 139 Doe een bod
1 - 3 van 3 veilingen