2 dagen München incl. ontbijt vanaf €69 (2 pers.)

69

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 overnachting voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in één van de A&O Hotels
  • Max. 2 kinderen tot hun 18e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer

Data:

Dit aanbod is 3 jaar geldig en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 10- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 6 tot tot 18 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,00 per ontbijt. Kinderen jongeren dan 3 zijn gratis.
  • Honden op aanvraag toegestaan ( € 5,00 per dag).

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A&O-hotels

De in 2000 opgerichte A&O-hotels zijn voor prijsbewuste stedenreizigers al meer dan tien jaar de meest centraal gelegen en goedkoopste keuze in Aken, Berlijn, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Neurenberg, München, Praag, Weimar en Wenen. De innovatieve combinatie van hotel en hostel onder één dak biedt de klanten een grote keuze uit verschillende soorten kamers en heeft voor iedere beurs wat wils. A&O-hotels zijn daarom populair bij allerlei soorten klanten, van backpackers, alleenreizenden, gezinnen en zakenlieden tot groepen. Ze combineren modern ingerichte kamers met een centrale ligging tegen zeer eerlijke prijzen. Bij A&O vindt u in elke stad dezelfde standaard.
Via deze link vind je een lijst van alle A&O hotels waarvoor je deze waardebon kan gebruiken.

A&O München Hackerbrücke

Het A&O München Hackerbrücke is geopend in april 2006 en is in mei 2010 uitgebreid met de lobby. Het ho(s)tel beschikt over 200 kamers, die allemaal uitgerust zijn met balkon, douche of ligbad. Op het dak van het ho(s)tel bevindt zich een bar met een gezellig terras, dat u uitnodigt om te ontspannen bij het adembenemende uitzicht over de daken van München. Het A&O München Hackerbrücke ligt maar één halte van de sneltram van het centraal station verwijderd en is uitstekend geschikt voor aankomst per trein. Door de centrale ligging van het A&O is de oude stad gemakkelijk te voet bereikbaar, wat het uitstekend geschikt maakt als uitgangspunt voor excursies naar de stad. In het A&O Hackerbrücke zijn de meeste kamers uitgerust met mooie badkamers met ligbaden en een balkon. Het eigen dakterras met bar biedt u een goed uitzicht op het sensationele panorama richting de Alpen en nodigt uit tot een moment van ontspanning. Om ervoor te zorgen dat u geen parkeerplaats in München hoeft te zoeken als u met de auto komt, hebben we een ondergrondse parkeergarage voor u.

ImpressieContactgegevens hotel:

A&O Hotel München Hackerbrücke
Arnulfstr. 102, 80636 München, Deutschland
email: booking@aohostels.com

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.